Arabalı gemi Balıklı İskelesi'ne çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Arabalı gemi Balıklı İskelesi'ne çarptı

Arabalı gemi Balıklı İskelesi\'ne çarptı

Erdek-Avşa ve Marmara Adaları arasında sefer yapan Gestaş Şirketi'ne ait gemi Paşaliman'ı Adasında Balıklı Mahallesi İskelesi'ne çarptı.

19.10.2019 11:46  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdek- Avşa ve Marmara Adaları arasında sefer yapan Gestaş Şirketi'ne ait gemi Paşaliman'ı Adasında Balıklı Mahallesi İskelesi'ne çarptı.

Dün akşam tarifeli seferini yapan saat 19.00'da Erdek'ten aldığı araç ve yolcularla hareket eden gemi Balıklı İskelesi'ne yaklaştığı sırada gemi motorlarının birinde sistem arızası meydana geldi. Gemi kaptanının durumu fark etmesiyle gemi içinde bulunan yolculara sık sık anons yapılarak yolcuların oturmaları istendi. Gemi Balıklı İskelesi'ne yanaşmaya devam ederken iskeleye çarptı, bu sırada yolcular arasında kısa süreli panik yaşandı. Çarpma esnasında geminin içinde bulunan araçların bazılarında maddi hasar meydana gelirken, yolculardan yaralanan olmadı.

İskeleye çarpan gemi araç ve yolcu indirdikten sonra Marmara ve Avşa adalarına gitmek üzere iskeleden ayrıldı. Geçtiğimiz yıl yine Gestaş Şirketine ait bir gemi Marmara İskelesi'ne çarpmıştı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arabalı gemi Balıklı İskelesi'ne çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement