Araban'da Atatürk Ortaokulu Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Araban'da Atatürk Ortaokulu Şampiyon Oldu

Araban\'da Atatürk Ortaokulu Şampiyon Oldu

Araban Belediyesi sponsorluğunda, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki temel eğitim okulları arası voleybol turnuvasında yarışan 13 ortaokul arasında Atatürk Ortaokulu şampiyon oldu.

27.03.2015 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban Belediyesi sponsorluğunda, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki temel eğitim okulları arası voleybol turnuvasında yarışan 13 ortaokul arasında Atatürk Ortaokulu şampiyon oldu.

Araban Belediyesi sponsorluğunda Dağdancık Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Yakup Kaplan'ın koordinatörlüğünde 23- 27 Mart 2015 tarihleri arasında Araban Kapalı Spor Salonunda Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki temel eğitim okulları arasında başlayan kız voleybol turnuvasında 13 Ortaokulun öğrencilerinin mücadele verdiği final maçında Atatürk Ortaokulu birinci, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Hisar Ortaokulu da üçüncü oldu. Birinci olan Atatürk Ortaokulu'nun kız voleybol takımı şampiyonluk kupası ile madalyalarını, ikinci olan Cumhuriyet Ortaokulu kız voleybol takımı ile üçüncü olan Hisar Ortaokulu kız voleybol takımı da madalyalarını Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş ile Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in elinden aldı.

Araban Belediyesi turnuvaya katılan sporcuların 1 kupa, 42 madalya, 42 aşortman ile 42 forma ihtiyaçları ile turnuva boyunca tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Turnuva sonunda Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş ile Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, turnuvaya emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri kutlayarak, bundan böyle ilçedeki spor faaliyetlerinin devamının yapılmasını istediler. Turnuvaya sponsorluk yapan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de turnuvayı düzenleyenlerden bu tür turnuvaların sık sık yapılmasını isteyerek şunları söyledi:

"Araban Belediyesi olarak ilçemizde bu güne kadar yapılan tüm spor müsabakalarına katkı sağladığımız gibi bundan böyle de Araban Belediyesi olarak ilçemizde yapılacak olan tüm spor müsabakalarına desteklerimiz devam edeceğini belirten Özdemir, her türlü spor faaliyetleri insanların kaynaşmasını sağladığı gibi, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlıyor "dedi.

Turnuva odul törenine Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mehmet Turgud, Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, Araban Gençlik Spor Müdür Vekili Adem İnci ile Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Hisar Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban'da Atatürk Ortaokulu Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement