Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini "Dönmüyor Geri... - Son Dakika
Müzik

Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini "Dönmüyor Geri...

Arabesk müziğinin başarılı isimlerinden Özgür Alter, 16 Şubat’ta Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı “Efkar” isimli yepyeni albümünde yer alan “Dönmüyor Geri” şarkısına klip çekti.



Sözü Selahattin Sarıkaya’ya, bestesi Uğur...

05.03.2018 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arabesk müziğinin başarılı isimlerinden Özgür Alter, 16 Şubat'ta Avrupa Müzik markasıyla yayımladığı "Efkar" isimli yepyeni albümünde yer alan "Dönmüyor Geri" şarkısına klip çekti.

Sözü Selahattin Sarıkaya'ya, bestesi Uğur Bayar'a, müzik direktörlüğü Samim Sakaryalı'ya, aranjesi ise Caner Tepecik'e ait şarkının klip çekimleri Ataköy'deki bir otelde 16 saatte tamamlandı. Yönetmenliğini Tamer Aydoğdu'nun üstlendiği, mutlu bir aşkın hazin öyküsünün anlatıldığı klipte Alter'e Ukraynalı bir model de eşlik etti.

Özgür Alter, albümü hakkında: " İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Emrah şarkılarını dinleyerek büyüdüm. Duayen sanatçılarımız Tatlıses ve Tayfur'un kıymetli şarkıları albümde öne çıkıyor. İlk klibimizi de İbrahim Tatlıses'in yıllar önce okuduğu "Dönmüyor Geri" şarkısına çektik. Çok emek harcayarak kaliteli bir albüm yaptık" şeklinde konuştu.

Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini "Dönmüyor Geri...
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Müzik Arabesk Müziğin Yükselen Yıldızlarından Özgür Alter, Yeni Albümünün İlk Klibini 'Dönmüyor Geri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi
    22:38 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Tuğba Yurt, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Konserde çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti ve Yurt'un performansı büyük alkış aldı.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi
    18:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi

    Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin üçüncü gününde, Duo Brno ve Suk Quartet, Ayazini köyünde bir konser verdi. Çekyalı sanatçılar, obua, fagot, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserler seslendirdi. Konser, sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

  • Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor
    15:13 Gaziosmanpaşa Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kutluyor

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı birbirinden renkli etkinliklerle festival havasında kutlamaya hazırlanıyor. Konserler, atölye etkinlikleri ve kortej yürüyüşü gibi etkinliklerle coşku doruğa çıkacak.

  • Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi
    11:47 Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Bahar Konseri'nde bin kişilik salon müjdesi verdi

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Türk Sanat Müziği Korosu'nun Bahar Konseri'nde kente bin kişilik konferans ve tiyatro salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

  • Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği'nde çocuklara özel etkinlikler
    10:41 Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği'nde çocuklara özel etkinlikler

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da içine alarak çocuklara özel konser ve tiyatroları sunacak. Fuar kapsamında çocuklar, eğlenceli etkinlikler ve atölyelerle buluşacak. Ayrıca, Kayseri Bilim Merkezi de etkinlikte yer alacak. Tüm çocuklar, 19-28 Nisan tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi etkinlik alanına davet edildi.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    18 Nis 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı
    18 Nis Ferhat Göçer, Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Ferhat Göçer, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Katılımcılar, Göçer'in şarkılarına eşlik ederken, dinleyiciler ise performansı cep telefonlarıyla kaydetti ve konser sonunda sanatçıyı alkışladı.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    18 Nis Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.


Advertisement