Araç alacaklar dikkat! Faizi sıfırladılar, işte otomobil markalarının kampanyaları - Son Dakika
Ekonomi

Araç alacaklar dikkat! Faizi sıfırladılar, işte otomobil markalarının kampanyaları

Türkiye'de otomobil piyasasında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Bazı markalar kampanyalarını duyurmaya başlarken, kampanyalarda yüzde sıfır faizli ödeme seçenekleri ise dikkat çekti. İşte markaların yaptığı kampanyalar.

26.10.2020 16:29  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde araç piyasasında yaşanan fiyat hareketliliği vatandaşları uygun fiyatlı araç bulmaya yönlendirdi. Bazı markalar ise belirli modellerde faizleri sıfıra çekti.

İşte otomobil markalarının yaptığı kampanyalar:

CITROEN

Citroen Türkiye, ekim ayına özel hazırladığı finansman kampanyalarını duyurdu. Markanın C3 modeli de, 50 bin TL kredi için aylık bin 500 TL taksit ödemesi veya 60 bin TL için 20 ay yüzde 1.19 faiz seçeneği ile kampanyaya dahil edildi.

Hafif ticari model Berlingo'da ise 60 bin TL için 20 ay yüzde 1.19 faiz seçeneği ile veya 18 bin TL için 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği sunuluyor.

MERCEDES

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, 0 km otomobil alımlarında ekim ayına özel finansman seçeneklerini açıkladı. Bu kapsamda, A-Serisi Hatchback sahibi olmak isteyenler için 245 bin TL krediye 12 aya kadar yüzde 0.99 faiz oranı sunuluyor.

NİSSAN

Nissan, Qashqai modelinin cam tavanlı dizel otomatik versiyonunda 75 bin liraya yüzde 0 faiz seçeneği sunuyor.

OPEL

Ekim ayına özel kampanya hazırlayan markalardan Opel, Corsa modelini 45 bin TL kredi için 15 ay, yüzde 0 faiz seçeneği ve 159 bin 400 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuyor.

Grandland X'i 303 bin 900 TL'den başlayan fiyatlar ve 70 bin TL kredi için, 15 ay, yüzde 0 faiz seçeneği ile satışa sunulurken, Crossland X ise 211 bin 300 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Opel Combo modeline de ekim ayında, 45 bin TL kredi için 15 ay, yüzde 0 faiz seçeneği yer alıyor. Combo 170 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

PEUGEOT

Markanın hafif ticari modeli Rifter, EAT8 8 ileri tam otomatik şanzımanlı versiyonlarında yüzde 0 faiz veya aylık 2 bin 500 TL taksit ile satışa sunuluyor.

Araç alacaklar dikkat! Faizi sıfırladılar, işte otomobil markalarının kampanyaları

Son Dakika Ekonomi Araç alacaklar dikkat! Faizi sıfırladılar, işte otomobil markalarının kampanyaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • www: PEUGEOT almayın fransız malı renault.citroen.dacia 166 38 Yanıtla
  • Mustafa: araçlar o kadar bedava ki insanın 1 den fazla araç alası geliyor. 174 4 Yanıtla
  • veli : BİZ DOĞALGAZ FATURASINI DÜŞÜNÜYORUZ ELEKTRİK FATURASINI DÜŞÜNÜYORUZ ARABA ALMAK DEĞİL DERDİMİZ BU FATURALAR ÇOK YÜKSEK BUNLARDA İNDİRİM YAPILSIN GERÇEKDEN ÇOK YÜKSEK BU FATURALAR 106 8 Yanıtla
  • ct: böyle garip garip haber verip duruyorsunuz.. sorun bakalım ne kadarında sıfır araç var??? piyasadan haberiniz yok.. 87 1 Yanıtla
  • süleyman: sıfırlansa ne olacak araba alacak para nerde cüzdanımız bomboş 1600tl emekli olarak nasıl geçinecem bir tarafta köşeyi dönen yalakalar bir tarafta aç insanlar bu işin sonu ne olacak. 54 9 Yanıtla
  • Fao: Bu devirde araç alan gerçek zengindir 2 0 Yanıtla
  • OSMANİYELİ : olmayan araçların faizini sıfırladılar tamamen algı sıfır araç üretilmiyor.... 2 0 Yanıtla
  • shl: peugeot.citroen fransız malı almayın 2 0 Yanıtla
  • ..: hani faiz sıfırdı ya ne oldu 1 0 Yanıtla
  • vatandaş: fransız mallarından uzak durun 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Bakan Göktaş:
    00:52 Bakan Göktaş: "Son 22 yılda kadın istihdamını yüzde 25,3'ten yüzde 31,4'e çıkardık"

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'da yaptığı ziyaretlerde kadın istihdamının arttırılması ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi konularında yeni çalışmalar başlattıklarını açıkladı. Bakan Göktaş, son 22 yılda kadın istihdamının yüzde 25,3'ten yüzde 31,4'e çıktığını belirtti ve kadınların iş gücüne katılım oranlarının artırılması hedefiyle çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bursa'da ziyaretlerde bulundu
    00:48 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bursa'da ziyaretlerde bulundu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'ya yaptığı ziyaretlerde şehit yakınları, gaziler ve kadın kooperatifleri temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Göktaş, kadın istihdamının arttırılması ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Cevdet Yılmaz:
    00:03 Cevdet Yılmaz: "Yerel Seçimler Vesilesiyle Makro Politikalarımız Konusunda Yapılan Tartışmalar, Spekülatif Birtakım Söylemlerden İbaret"

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yerel seçimler vesilesiyle bazı tartışmalar yaşandığını görüyoruz. Bunların hiçbir zemine sahip olmadığını ifade etmek isterim. Yerel seçimler, makro politikaların değişme ihtimali olan seçimler değil. Yerel seçimler, yerel seçimlerdir. Genel seçimlerle Meclis, hükümet belirlenir. Ulusal düzeyde politikalar belirlenir. Yerel seçimler ise şehrimizin yönetimiyle, yerel hizmetlerle ilgili seçimlerdir. Yerel seçimler vesilesiyle makro politikalarımız konusunda yapılan tartışmaların hiçbir zemine sahip olmadığını, spekülatif birtakım söylemlerden ibaret olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

  • Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadelede planımızı yapmış durumdayız
    23:45 Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadelede planımızı yapmış durumdayız

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyon verilerine ilişkin yaptığı açıklamada, 2025 yılı için yüzde 15'ler civarında bir enflasyon öngördüklerini, 2026 için ise tek haneli enflasyona dönüşü öngördüklerini belirtti. Yılmaz, ayrıca küresel ekonomide toparlanmanın yavaş ve düzensiz de olsa sürdüğünü ifade etti ve enflasyonla mücadele, mali disiplin, cari açığın azaltılması gibi konularda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

  • Ticaret Bakanı: Menemen Serbest Bölgesi'nin kurulma çalışmaları tamamlandı
    23:20 Ticaret Bakanı: Menemen Serbest Bölgesi'nin kurulma çalışmaları tamamlandı

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Menemen Serbest Bölgesi'nin kurulma çalışmalarının tamamlandığını ve Cumhurbaşkanlığına sevk edileceğini açıkladı. Bakan Bolat ayrıca, Batı Anadolu Serbest Bölgesi için 2 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ve 200 fabrikanın kurulacağını belirtti. İzmir'in ticaret, iş, yatırım, finans ve turizm başkenti olması hedeflenirken, İzmir'in ihracat rakamlarının artırılması için çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
    23:10 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz"

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz" dedi.


Advertisement