Aracın Çarpıp Kaçtığı Yavru Köpek Tedavi Edildi - Son Dakika
Güncel

Aracın Çarpıp Kaçtığı Yavru Köpek Tedavi Edildi

Bilecik'te önceki gün bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yavru köpek, 100 dikiş atılan cerrahi operasyonun ardından yeniden yürümeye başladı.

14.02.2018 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te önceki gün bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yavru köpek, 100 dikiş atılan cerrahi operasyonun ardından yeniden yürümeye başladı.

Tepebaşı Mahallesi'nde bir otomobilin çarptığı yaralı köpeği gören vatandaşlar, durumu belediye yetkililerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Bilecik Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, ağır yaralı yavru av köpeğini merkeze getirdi. Karnından yaralı köpek, merkezde başarılı bir cerrahi operasyon geçirdi.

Merkezin Müdürü Nedret Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Tepebaşı Mahallesi'nde bir otomobil köpeğe çarpmış, geldiğinde karnı 40 santimetre açılmıştı. İç kanamasını durdurduk, ameliyat ettik. Yaklaşık 100 dikiş atmak zorunda kaldık. Şimdi gayet sağlıklı ve yürümeye başladı." diye konuştu.

Avcı, hayvanlara araçlarıyla çarpıp kaçan sürücülere çağrıda bulunarak, "Lütfen çarpıp kaçmasınlar, bizi arasınlar. Biz gerekeni yaparız. Onlar da can taşıyor." dedi.

Merkezde "Boncuk" adı verilen sevimli yavru av köpeği sağlığına kavuşmasının ardından diğer köpeklerle oynadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aracın Çarpıp Kaçtığı Yavru Köpek Tedavi Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement