Yoldan geçen kadın, araçları taşa tutan gençleri anbean kaydetti - Son Dakika
3.Sayfa

Yoldan geçen kadın, araçları taşa tutan gençleri anbean kaydetti

Mersin'de Toroslar ilçesine bağlı Akbelen Bulvarı üzerindeki Anıttepe Parkı yakınlarında bir tepeye çıkan gençler, yoldan geçen araçları taşladı. Olay anı yoldan geçen bir kadın tarafından saniye saniye saniye kaydedildi.

21.01.2020 09:25  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de bir grup gencin bulundukları tepeden yoldan geçen araçlara taş atması, çevredeki bir kadın tarafından görüntülendi. Sürücüler taşlardan manevra yaparak kurtuldu.

Olay, önceki gün Toroslar ilçesine bağlı Akbelen Bulvarı üzerindeki Anıttepe Parkı yakınlarında meydana geldi. Öğle saatlerinde tepeye çıkan 4 genç, alt taraftaki bulvardan geçen araçlara taş atmaya başladı.

Yoldan geçen kadın, araçları taşa tutan gençleri anbean kaydetti

KAYIT YAPAN KADIN TEPKİ GÖSTERDİ

Atılan taşlardan korkarak manevra yapan araç sürücülerinin kaza yapmasına ramak kaldı. Alkol aldığı iddia edilen gençlerin taş attığı sırada kayıt yapan kadın, gençlere tepki gösterdi.

VATANDAŞTAN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Çevredekilerin tepkisi üzerine yamaçtan inen gençlerin, aynı noktadan sık sık araçlara taş attığı öğrenildi. Vatandaşlar, güvenlik önlemi alınması için yetkililere çağrı yaptı.

Yoldan geçen kadın, araçları taşa tutan gençleri anbean kaydetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yoldan geçen kadın, araçları taşa tutan gençleri anbean kaydetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • 666: önümüzdeki ay fulll ordayım hadi taş atın bakın nasıl indiriyom sizi 24 4 Yanıtla Sakin: Sanki Görende bisey sanir inderde aileleride pesine takilsin ... 1 0
  • HMMMMMM: ADALETIN OLMADIGI BIR ÜLKEDE DEMEK KI COCUKLARDA NASIBINI ALMIS 14 2 Yanıtla Kabul edin: Adaletle ulkeyle ne alakası var hee sizi sikayetmi edelim onu mu istiyorsunuz agzinizla fazla laf yapmayin akilli olun gerkirsede konusmayin. 2 7 Ne dedin: Ülkemi hangi ülke ortada ülkemi biraktilar zavalli ulke kimlere kaldi baksana. 6 2 abc: senin gibi cenabet nesil bunlar 0 7
  • Akıl: Aklı olmayanların toplum içerisinde dolaşması tehlikeli..Bunları teste tabi tutacaksın..Aklı var ise cezaevine yok ise hastaneye gitmelidir..Normal bir davranış değil.. 15 1 Yanıtla
  • Emekçi: sütü haram olanlar kesin bunlar olmalı. 12 0 Yanıtla
  • Yeni nesil : Hedef yeni nesil 2023 gencligi durmak yok taslamaya devam gencler 8 3 Yanıtla
  • meko: Aile terbiyesi görmemişler bunların ilk önce ailelerine ceza vermek lazım 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement