Araf Zamanı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı - Son Dakika
Sinema

Araf Zamanı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı

Ethem’in tehditlerinden bunalan Gülşen yeni planlar yapmaktadır. Nazlı açılışta beraber gördüğü Ahu ve Ali’nin arasında bir ilişki olduğundan emindir. Araf Zamanı izle.

20.03.2012 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ethem’in tehditlerinden bunalan Gülşen yeni planlar yapmaktadır. Nazlı açılışta beraber gördüğü Ahu ve Ali’nin arasında bir ilişki olduğundan emindir. Öte yandan Serkan’ın kendisine olan ilgisine karşılık vermez. Ama Ali de Serkan’la Nazlı’nın arasında bir ilişki olduğunu düşünmektedir. Pakize Eylül’ü Gülşen’e karşı kullanmaya devam eder. Amacı kendisine bir ev aldırmaktır. Gülşen’in hamile olmadığını anlayan Vildan ise Gülşen’le anlaşır. Bir yandan Ali Veysel’in kirli işlerini ortaya çıkarmak için Altaylar’a iyice yakınlaşmaya başlamıştır. Ali artık Veysel’in en güvendiği adamlardan biridir. Ali Ethem’in şantaj görüntülerini ele geçirir. Bu görüntülerin Mahmut’un eline geçmesi ise Ethem için pek iyi olmayacaktır.

Yeni bölümü ile 18 Mart 2012 Pazar günü Fox ekranlarında. Araf Zamanı dizisinin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.

Yönetmen:

Senaryo:

Oyuncular: Burak Sergen, Hakan Ural, Sermin Hürmeriç, Selin Ortaçlı, Saruhan Hünel

Filmin Türü: Dizi, Polisiye

Orijinal Adı: Araf Zamanı

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2011

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: 0

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Araf Zamanı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement