Aralık ayının Parlayan Yıldızları Sezin Ege Kabaklı ve Elif Spor oldu - Son Dakika
Güncel

Aralık ayının Parlayan Yıldızları Sezin Ege Kabaklı ve Elif Spor oldu

Aralık ayının Parlayan Yıldızları Sezin Ege Kabaklı ve Elif Spor oldu

İş Sanat'ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak ve sanat hayatına attıkları ilk adımlarında destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar serisinde dün gece, piyanist Sezin Ege Kabaklı ve Elif Spor sahne aldı.

10.12.2019 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç müzisyenlerin büyük beğeni topladığı gecede; Sezin Ege Kabaklı J. S. Bach, S. Rachmaninov, W. A. Mozart veF. Chopin'den, Elif Spor ise L. V. Beethoven veJ. Brahms'tan eserler seslendirdi.

2005 doğumlu Sezin Ege Kabaklı, piyano eğitimine 7 yaşında Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda başladı. 2017 yılında Viyana'da düzenlenen "Edelweiss" yarışmasında ve 4. Uluslararası Genç Yetenekler Yarışması'nda üçüncülük ödülüne layık görüldü. 2010 yılında piyano eğitimine başlayan Elif Spor, 2013 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. 11. Uluslararası Pera Piyano Yarışması'nda ve İtalya'da düzenlenen Uluslararası Milano Piano Talents Yarışması'nda üçüncülük ödülü; 1. Uluslararası "Rhapsody" piyano yarışmasında ise "mansiyon ödülü" aldı.

Parlayan Yıldızlar serisinin bir sonraki konseri, 27 Ocak Pazartesi akşamı, saat 20.30'da Zuhal Erdin (saksofon) ve Deniz Su Polat (viyola) ile gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aralık ayının Parlayan Yıldızları Sezin Ege Kabaklı ve Elif Spor oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement