Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı

Antalya'da hakkında arama kararı bulunan şahıs bıçakla polislere saldırdı. Olayda 2 polis memuru yaralanırken, saldırgan bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

08.07.2020 12:44  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da hakkında arama kararı bulunan şahıs polislere saldırdı.Bıçaklı saldırgan 2 polis memurunu yaralarken saldırgan bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay, saat 12.00 sıralarında Tahılpazarı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir şahsı durduran polis ekipleri, şüphelinin bıçaklı saldırısına uğradı. İki polisi bacağından ve omzundan bıçakla yaralayan saldırgan, polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

POLİS MEMURLARI VE SALDIRGAN HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralı polisler yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, hakkında arama kararı bulunduğu öğrenilen yaralı saldırgan da olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı
Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı
Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı
Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı
Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aranan şüpheli polislere bıçakla saldırdı! 2 memur yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Ercisli : Layt ettiler polisi ona dokunma buna dokunma telepati yoluyla yakala diyorlar adeta. Yok böyle bir polis modeli dünyada tektir. Polis amirleride amman bana dokunmayın ben rütbe alayımda kim kime ne yapıyorsa yapsın banane derdinde. 7 3 Yanıtla
  • babacan: sımdı bu gavatta bıde yemek vereceksınız kopek muamelesı gormesı lazım herkes haddını bılsın 6 1 Yanıtla
  • Ali: Polislere geçmiş olsun allah ACİL şifalar versin 7 0 Yanıtla
  • YEŞİLÇAM: Polislerimize çok geçmiş olsun. Rabbim güvenlik güçlerimizi korusun. 6 1 Yanıtla
  • bayburtlu: :) bı kısı ıkı kısıyı bıcaklıyor hemde sılahlı kısılerı ne kadar alcaltıcı bı durum 2 3 Yanıtla
  • Efe: Arkadaş bende bunu anlamiyorum düzgün insanda bıçak silah ne gezer bunlari gördügün anda bacaktan indirecek yetki verilmeli belki var bilmiyorum varsada kullanmaktan çekinmemeli devletin memuru 4 1 Yanıtla
  • Bilir kişi 2: Kardeşim öncesinde vursa orantısız güç dersiniz sizin gibi sinekler bitmez memelekette 4 1 Yanıtla bilirkili: bıçagı çekti polis armut topluyo 1 yaraladı polis armut topluyo 2.ciyi yaraladı armut topluyo polis dediğin uyanık olur geç kalmış kardeş 2 3
  • ahmet: polise elektro şok tabancası verilirse kimsenin gıkı çıkmaz. Vatandaşa da biber gazı kullanma yetkisi verilsin . 2 2 Yanıtla
  • Ali candan: Bir adam 2 polisimizimi yaraladi???? Sadece ayandan yaralamışlar şüpheliyi!! Amerikada olsa kurşun manya yaparlardı adamı, Biraz polislerimizden ciddiyet ve tedbir, yoksa böyle olaylarla hergun karşılaşırız. 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.


Advertisement