Arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan tartışma büyüdü, oğlunu ve gelinini vurdu - Son Dakika
3. Sayfa

Arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan tartışma büyüdü, oğlunu ve gelinini vurdu

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası nedeniyle oğluyla tartışan baba, hem gelinine hem de oğluna ateş etti. Talihsiz çift olay yerinde hayatını kaybetti.

07.08.2020 07:08  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma nedeniyle Dursun M. (57), oğlu Adem M. (29) ve gelini Meryem M.'yi (30) av tüfeği ile vurdu. Genç çift olay yerinde yaşamını yitirirken, Dursun M. gözaltına alındı.

Olay, gece saatlerinde Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Antalya'da yaşayan Adem M. ve babası Dursun M. aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle telefonda tartıştı.

OĞLUNA VE GELİNİNE ATEŞ ETTİ

Tartışmanın üzerine Adem M., sabah saatlerinde eşi Meryem M. ile babasının evine geldi. Baba-oğul tartışmayı burada da sürdürdü. Tartışmanın devam etmesi üzerine Dursun M., evindeki av tüfeği ile oğlu ve gelinine ateş etti. Gelen sesler üzerine çevredekiler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

BİR ANLIK ÖFKE İLE KATİL OLDU

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Çevrede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri babayı gözaltına aldı. Çiftin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Gözaltına alınan Dursun M. ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan tartışma büyüdü, oğlunu ve gelinini vurdu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan tartışma büyüdü, oğlunu ve gelinini vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • xyz: Malınız mülkünüz toprağınız batsın ,arsa yüzünden 2 genç insanı öldürmek nedir arkadaş,bunlar nasıl ana baba anlayamıyorum,ülkenin bazı kesimlerin de evlada hangi göz ile bakıldığı çok açık ortada !kaybolan çocuklar,tecavüz edilenler,ensest ilişkiler,öldürülenler,çocuk gelinler Vb...Asla kurumayacak bir bataklık ... 7 2 Yanıtla
  • İzmir 78: Oğlan da nasıl bir öfke varmış ki akşamdan sabaha Antalya'dan maraşa geçmiş. Babasıyla berebermi kazanmış acaba o malı ki adamın yakasına yapışmış. Evlada mal bırakmayacataksın bu hayatta onu bilir onu söylerim 6 2 Yanıtla
  • Paşa: Bu dünya kimseye kalmadı.nedir bu öfke nedir varmı oraya bişi götüren iki metre lik yer için can alınır mı yazıklar olsun 7 1 Yanıtla
  • KETUM: ALLAH KORKUSU YOK İNAÇ YOK NORMALDİR 5 2 Yanıtla
  • murat: valla biz cocuklar için yapıyoruz zaten malı mülkü, amaç neydi ki, velev ki haklısın ne kaybederdin oğluna verip vazgeçsen.. 7 0 Yanıtla
  • andsmero: ne yaptılarda adamı delilendirdiler 2 4 Yanıtla
  • nur : aha buyur burdan yak psikolojik olarak millet kötü bi bakmışsın birini öldürmüşsün 3 2 Yanıtla
  • ali: gözünü toprak doyursun ölen de kalan da bir avuç toprak için halbuki aç mezarı yok derler 5 0 Yanıtla
  • GAKGOŞ: vade tamam olunca tarla bahane oluyor 4 0 Yanıtla
  • Osman: İsin icine el kizi girince ana babaya dusman eder bizimde icimizde var yilan kadin 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement