Arbede Sırasında Yola Saçılan 11 Bin Lirayı Alıp Kaçtılar - Son Dakika
3.Sayfa

Arbede Sırasında Yola Saçılan 11 Bin Lirayı Alıp Kaçtılar

Arbede Sırasında Yola Saçılan 11 Bin Lirayı Alıp Kaçtılar

Gaziantep’te bankadan 40 bin lira çeken vatandaş parasını çalmak isteyen gaspçılarla arbede yaşadı.

12.10.2017 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bankadan 40 bin lira çeken vatandaş parasını çalmak isteyen gaspçılarla arbede yaşadı. Olay sırasında yola saçılan 11 bin 200 TL'yi alan şahıslar kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Gatem Sanayi Sitesi'nde fıstık halinde komisyonculuk yapan 47 yaşındaki İmam Kaya, sattığı fıstıkların parasını sahiplerine vermek üzere bankadan 40 bin TL çekti. Otomobili ile seyir halinde bulunan İmam Kaya, bir aracın kendisini takip ettiğini fark etti. Kaya aracını durdururken, arkadaki araçtan inen ve kimlikleri belirlenemeyen iki kişi, Kaya'nın aracındaki parayı almaya çalıştı. Kaya ve şahıslar arasında yaşanan arbedede para etrafa saçıldı. Paraları toplamaya çalışan şahıslar, 11 bin 200 TL'yi alarak 27 AKC 91 plakalı araçla kayıplara karıştı.

İkiz plaka kullanılmış olabilir

Şahısların olay yerine sahte plakalı bir araç ile geldiği öğrenilirken, olay yerinden ise farklı bir sahte plakalı araçla kaçtıkları belirlendi. Şahısların kaçtıkları belirtilen 27 AKC 91 plakalı araç, elektronik plaka tanıma sisteminde tanımlandı. MOBESE kameralarına takılan 27 AKC plakalı bir araç da Yavuzeli yolunda polis ekipleri tarafından durduruldu. Ekipler, araçta yaptığı incelemede paralara rastlamazken, mağdur Kaya olay yerine getirildi. Durdurulan aracı teşhis eden Kaya, parasını çalan şahsın aracın sürücüsü olmadığını söyledi.

Ekipler, kaçan şahısların ikiz plaka kullanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arbede Sırasında Yola Saçılan 11 Bin Lirayı Alıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.


Advertisement