Arçelik'e 11 Tasarım Ödülü - Son Dakika
Güncel

Arçelik'e 11 Tasarım Ödülü

Arçelik AŞ, Red Dot ve IF Design 2013 yarışmalarında toplam 11 tasarım ödülü aldığını bildirdi.

18.03.2013 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arçelik AŞ, Red Dot ve IF Design 2013 yarışmalarında toplam 11 tasarım ödülü aldığını bildirdi.

Arçelik açıklamasına göre, otoritelerce kabul edilen bir kalite onayı olma özelliği taşıyan Red Dot tarafından Beko ve Grundig markalı toplam 9 ürünüyle ödüle layık görülen Arçelik AŞ'nin, IF Design'dan da 2 ödülle döndüğü kaydedildi.

Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Grundig GKN 16830 X Kombi Buzdolabı, Grundig GEZM 47000 B ve Grundig GEBM 46000 B Ankastre Fırınlar, Beko WKY 61031 C Çamaşır Makinesi, Grundig TR1200 Ahşap Masa Radyosu, Grundig Vision 9 Air Design TV ve Grundig Ekmek Kızartma Makinesi "High Quality Design (Yüksek Kalite Tasarım)" ödülüne layık görülürken, Grundig GWN 58472 C çamaşır makinesi ve GTN 48271 GC kurutma makineleri de "Outstandingly Designed Detail Solutions

(Üstün Tasarım Detayları)" mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Verilen bilgiye göre, her yıl çeşitli ülkelerden binlerce başvurunun yapıldığı Red Dot Tasarım Ödülleri tasarımın en iyilerini ödüllendiriyor. Bu yıl, 54 ülkeden 1865 üreticinin, tasarımcı ve mimar ürünleri ve projeleriyle başvurduğu değerlendirme sürecinde 37 profesyonelden oluşan bugüne kadarki en büyük red dot jürisi 4.662 çalışmayı canlı ve yerinde test edip tartıştı ve değerlendirdi. Ödül töreni temmuz ayında Almanya'nın Essen şehrinde gerçekleştirilecek.

Münih kentinde, 'Munich Creative Business Week' kapsamında düzenlenen IF Design Tasarım Ödülleri Töreninde de Arçelik AŞ, Arçelik In Love çamaşır makinesi ve Grundig buzdolabı'nın fark yaratan tasarımlarıyla iki ödülün sahibi oldu. Ödülleri Arçelik AŞ Endüstriyel Tasarım Yöneticisi Serdal Korkut Avcı, ekip arkadaşları ile beraber aldı.

Muhabir: Ümit Çevik

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arçelik'e 11 Tasarım Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement