Arda, Atletico Madrid'teki İlk Antremanda Dinlendirildi - Son Dakika
Spor

Arda, Atletico Madrid'teki İlk Antremanda Dinlendirildi

La Liga'da gelecek Cumartesi günü deplasmanda Valencia ile karşılaşacak olan Atletico Madrid ilk kez tam kadro antreman yaparken, milli maçlardan yorgun dönen Arda Turan düz koşu yaparak, antremanı erken terk etti. 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye'nin oynadığı Kazakistan ve Avusturya maçlarında 90'ar dakika forma giyen Arda, Atletico Madrid'deki ilk antremanında dinlendirildi. 24 yaşındaki futbolcu, takımla birlikte ısınma hareketlerinden sonra tek başına 10 dakika düz koşu yapıp, antremanı bıraktı.

08.09.2011 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'da gelecek Cumartesi günü deplasmanda Valencia ile karşılaşacak olan Atletico Madrid ilk kez tam kadro antreman yaparken, milli maçlardan yorgun dönen Arda Turan düz koşu yaparak, antremanı erken terk etti.

2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye'nin oynadığı Kazakistan ve Avusturya maçlarında 90'ar dakika forma giyen Arda, Atletico Madrid'deki ilk antremanında dinlendirildi. 24 yaşındaki futbolcu, takımla birlikte ısınma hareketlerinden sonra tek başına 10 dakika düz koşu yapıp, antremanı bıraktı. Arda'nın teknik direktör Gregorio Manzano ile saha içinde yaptığı kısa konuşmada sağ bacak alt baldırını göstererek, çekme olduğunu söylediği görülürken, kulüp yetkililerinden alınan bilgide Türk futbolcunun hiçbir sakatlığının bulunmadığı, Valencia maçında teknik direktör Manzano'nun hizmetinde olacağı ifade edildi. Kırmızı-beyazlılarda Falcao ve Perea'nın da toplu çalışmadan sonra takımdan ayrı düz koşu yapmaları dikkat çekti.

Bu arada yeni sezon için 24 kişilik kadrosunu tamamlayan Atletico Madrid'de takımın 4 kaptanı Antonio Lopez, Perea, Dominquez ve Gabi basının karşısına geçerek soruları yanıtladı.

Antonio Lopez, takımın bu sezonki hedefini "Ligde ilk 4'e girerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek, Kral Kupası ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonlukları" olarak gösterdi. Yeni transferlerle Atleticolu taraftarları

"heyecanlandıran bir takım" oluştuğunu kaydeden Lopez, "Arda'nın takım arkadaşları ile diyaloğu nasıl? Hangi dilde anlaşıyorsunuz?" sorusuna da "Ben kişisel olarak onunla yarı İspanyolca yarı İngilizce konuşuyorum. Çok iyi bir çocuk ve büyük bir profesyonel. Henüz kendisinden bekleneni sahada tam olarak veremedi ama takıma hemen uyum sağladı. Yeni gelen her futbolcuya olduğu gibi ona da yardım edeceğiz" cevabını verdi.

Atletico Madrid'in de Gea, Kun, Forlan gibi önemli futbolcuların yerinin yeni transferlerle dolup dolmayacağıyla ilgili diğer soruya da Perea cevap verirken, Kolombiyalı futbolcu, "Giden futbolcularımız iyiydi ama gelenler de iyi. Çok kaliteli futbolcular geldi ve bu da bir rahatlık veriyor ama kalitelerin sahada gösterilmesi gerekiyor. Mücadeleci, iyi bir takımız" şeklinde konuştu.

Atletico Madrid'in kaptanları, konuşmalarında La Liga'da Real Madrid ve Barcelona'nın diğerlerine nazaran "bir basamak üstün olduğunun" kabul edilmesi gerektiğini ama onlara karşı rekabeti asla bırakmayacaklarını vurguladı.

La Liga'daki ilk maçında sahasında oynamasına rağmen Osasuna ile 0-0 berabere kalan Atletico Madrid, Cumartesi akşamı TSİ 23. 00'da deplasmanda Mehmet Topal'ın formasını giydiği Valencia ile karşılaşacak. - MADRİD

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arda, Atletico Madrid'teki İlk Antremanda Dinlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement