Arda Kural Kavga Çıkardığı Bardan Kovuldu - Son Dakika
Magazin

Arda Kural Kavga Çıkardığı Bardan Kovuldu

Arda Kural Kavga Çıkardığı Bardan Kovuldu

Ocak ayında şizofren teşhisiyle 21 gün tedavi gören ünlü oyuncu, bir eğlence mekanında sebepsiz yere kavga çıkarıp küfür ettiği için dışarı atıldı.

13.10.2013 08:40  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Arda Kural çıkan haberlere göre dün Antalya'da gittiği bir eğlence mekanında alkolü fazla kaçırınca mekandan çıkartıldı.

ÖNCE MÜŞTERİLERLE, SONRA MEKAN ÇALIŞANLARIYLA TARTIŞTI

50. Yıl Altın Portakal Film Festivali'nde başrolünü oynadığı 'Kutsal Bir Gün' filmi için Antalya'ya gelen Arda Kural gittiği eğlence mekanında taşkınlık çıkarınca kovuldu. Başrolünü oynadığı 'Kutsal Bir Gün' filminin gösterisi olduğu gün Arda Kural sevgilisi Alicia Kapudağ'la eğlenmek için Jolly Joker'e gitti.Alkolü fazla kaçıran Arda Kural gece yarısı 03.00 sıralarında taşkınlık çıkarmaya başladı.Önce müşterileri itmeye başlayan Arda Kural daha sonra ise mekan çalışanlarıyla tartışmaya başladı.

SEVGİLİSİYLE BİRLİKTE DIŞARI ATILDI

Mekan çalışanları Arda Kural'ı önce yatıştırıp, sakinleştirmeye çalıştı. Bir türlü sakinleşmeyen Arda Kural, müşterilerle sebepsiz yere kavga etmeye başlayınca ise çalışanlar tarafından sevgilisiyle birlikte dışarı atıldı.

Ayakta durmakta zorluk çektiği öğrenilen Arda Kural mekandan atılınca küfür ettiği iddia edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Arda Kural Kavga Çıkardığı Bardan Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement