Arda Turan: 2008'de, benim de önderliğimde Fenerbahçe'nin hızını kestik - Son Dakika
Spor

Arda Turan: 2008'de, benim de önderliğimde Fenerbahçe'nin hızını kestik

Eşi Aslıhan Doğan Turan'ın YouTube kanalına konuk olan ve samimi açıklamalarda bulunan Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, kendisine yönelik "Galatasaray'da ne yapmış?" sorusunu yöneltenlere yanıt verdi. Yıldız futbolcu, "Arda Turan Galatasaray'da ne mi yapmış? 2008 yılında şampiyon olarak Fenerbahçe'nin hızını kestik. Alex'ler, Deivid'ler, Anelka'lar geldi. Benim de önderliğimdeki o grup Fenerbahçe'yi çok iyi durdurduk" şeklinde konuştu.

12.05.2021 17:51  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 41. haftasında Galatasaray, deplasmanda Denizlispor'u 4-1 mağlup etti. Son haftaya girilirken lider Beşiktaş'la puanları eşitleyen sarı-kırmızılılarda Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'ın Youtube kanalında samimi açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Galatasaray'a duyduğu sevgiyi anlatırken Fenerbahçe'nin 2008 yılında yükselişi de kendi önderliğindeki oyuncu grubunun kestiğini belirtti.

Arda Turan'ın açıklamaları şöyle:

"BİR ŞEYİ DÜZELTMEYE, ANLATMAYA UĞRAŞMIYORUM"

"Daha sakin ve daha uysalım. Daha alttan alan ve kavgacı olmayan biri. Çok kabul etmediğim bir şey ama baba olduktan sonra 'Aman bunu da ben mi düzelteceğim' diyorsun. Gençken her haksızlığa karşı geleyim halindeydim. Türk toplumunu ne olursa olsun çok seviyorum ama bizim toplumumuza bir şey anlatmak çok zor. Sen bile bazen 'Nasıl yanlış anlaşılıyorsun' diyorsun. Bir şeyi düzeltmeye, anlatmaya uğraşmıyorum.

Arda Turan: Benim de önderliğimde Fenerbahçe'yi çok iyi durdurduk

"SEVDİĞİM ÖZELLİKLERİM VAR"

"Çok sevdiğim birisiyle geçen konuşurken bana, 'Çok cesaretlisin, liderlik özelliklerin var, merhametlisin' derken, ben de hava giriyorum tabii, 'Bunlar çok güzel özellikler ama doğru yerde kullanıldığı zaman bir manası var' dedi. O dönemde söylediğinde 'Bunların hepsini yanlış yerde kullandın' demişti. Sevdiğim özelliklerim var ama gereksiz yerde cesaret, liderlik yapacağım diye cengaverlik... Benimle ilgili özeleştiri yapılacaksa; iyi özelliklerimi doğru yerde kullanamıyorum. O yüzden de kötü gözüküyor.

Arda Turan: Benim de önderliğimde Fenerbahçe'yi çok iyi durdurduk

"GALATASARAY'A KARŞI ZAAFIM VAR"

Galatasaray ile ilgili şaka da sevmem, Galatasaray ile ilgili bir iddiaya girmem. Tarzım budur, inan sevdikleri üzerinden iddiaya girmez. Örneğin bir çocuk yatılı okulda okuyor ve çok seviyor, anlatıyor; benim için de Galatasaray öyle. Galatasaray'a karşı zaafım var ve hep içten ve samimi davrandım. Hep fedakarca davrandım.

Arda Turan: Benim de önderliğimde Fenerbahçe'yi çok iyi durdurduk

"FENERBAHÇE'Yİ ÇOK İYİ DURDURDUK"

2008 yılında Galatasaray ile şampiyon olduk, aradan 13 yıl geçmiş. Şu an sosyal medyada 'Arda Turan Galatasaray'da ne yapmış?' diyen o çocuk 5 yaşındaydı. Arda Turan Galatasaray'a ne mi yapmış? 2008 senesinde Fenerbahçe çok güçlü, yeni stadını da yapmış, maddi anlamda da çok güçlü. Biz o dönemde Ali Sami Yen Stadı'nda oynuyorduk. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadı. Maddi anlamda ciddi farklar var ama manevi anlamda Galatasaray'a karşı kimsenin farkı olamaz. 2008 yılında şampiyon olarak Fenerbahçe'nin hızını kestik. Alex'ler, Deivid'ler, Anelka'lar geldi. Benim de önderliğimdeki o grup Fenerbahçe'yi çok iyi durdurduk. Oradaki 1 yıl rakibinizin 3-4 sene kaybetmesine neden oldu.

Arda Turan: Benim de önderliğimde Fenerbahçe'yi çok iyi durdurduk

"ÇOK İYİ BİR GALATASARAYLIYIM"

"Benim Galatasaray'da çıktığım ilk günden ayrıldığım güne kadar Avrupa'dan teklif vardı. Galatasaray'ı sevmem, insanları kıramamam nedeniyle kaldım ve devam ettim. Şu an gençler kulüpleriyle imzalamadan devam ediyorlar. Galatasaray'a karşı eksik davranışta bulunmadım. Sevgi, saygı, maddiyet ve maneviyat olarak hep verdim. Tribündeki seyirci neyse ben de hep maksimum sınırlarımı zorlayarak yaptım. Kimseyle tartışmam; çok iyi bir Galatasaraylıyım" şeklinde konuştu. Hiç 'keşke' demedim. Bu sezon da şampiyon olursak hiç 'keşke' demeyiz"

Arda Turan: 2008\'de, benim de önderliğimde Fenerbahçe\'nin hızını kestik

Son Dakika Spor Arda Turan: 2008'de, benim de önderliğimde Fenerbahçe'nin hızını kestik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Taş: Fenerbahçe kadar başınıza taş düşsün inşallah 28 13 Yanıtla
  • Hk: Ya arda boş yapma be iki keyfinin yerine gelince medya önüne çıkıyorsunuz tacizlerini silahlı tehditlerini gazetecilere üslubunu unutmadık senin ne bu takıma ne bu vatana bir hayrın yok 30 9 Yanıtla
  • Şike: 3 PENALTILI GS 25 12 Yanıtla
  • İlhan: Arda Turan Bayrampaşa çocuğusun karının haline bak sonradan görme 19 15 Yanıtla
  • Yok ya: 03 temmuz dur fenebahçeyi durduran 24 8 Yanıtla
  • Antepli: La bi git 21 10 Yanıtla
  • Ah ulan ah: Sana katılmıyorum fbyi saçma sapan şeylerden ve egolarindan dolayı zicoyu gonderen aziz Yıldırım durdurmustur.sonrasıalım birde fb düzenlenen 3 temmuz kumpasi ile bir takım bu hale getirildi.yoksa fb başını alıp gitmisti o seneler gs sürünüyor du herkes bilir 19 8 Yanıtla
  • Şikeci: Kendi maçını alsaydın kimseninkine ihtiyacın kalmazdı :))) 15 1
  • Vatan evladı: Sen ne yaptın mesela dolu arkadaş.arda seni mi taciz etti oradamıydın. Cimbom basar geçer 5 11
  • He he : Bak bakalım haksız bir tane penaltı var mı beceriksizler 5 6
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement