Arda Turan: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Arkadaşım Gibi Görüyorum - Son Dakika
Spor

Arda Turan: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Arkadaşım Gibi Görüyorum

A. Madrid'de forma giyen Arda Turan "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 8 yaşımdan beri tanıyorum. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz, tıpkı arkadaş gibi." dedi.

11.02.2015 21:58  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da Atletico Madrid forması giyen Arda Turan, Gezi eylemlerini sadece ilk üç gün desteklediğini belirtirken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la da arkadaş gibi olduklarını açıkladı. Fransa'nın ünlü dergisi So Foot'a konuşan Turan, evlendiği taktirde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı düğününe çağıracağını söyledi.

"TÜRKÇE KONUŞUYORUM ÇÜNKÜ YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM"

Basın toplantılarını hâlâ Türkçe yaptığı hatırlatılan Arda, bu konuya şöyle açıklık getirdi:

"İspanyolca'yı anlıyorum ama basın toplantılarımı Türkçe yapmak istiyorum. Çünkü herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmak istemiyorum. Günlük hayatımda sürekli İspanyolca konuşmaya çalışıyorum. Ama eğer böyle devam edersem Ata işsiz kalır."

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I ARKADAŞIM GİBİ GÖRÜYORUM"

Ajansspor'un haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşleri de sorulan Arda Turan, Erdoğan'ı arkadaşı gibi gördüğünü belirterek, "Onu 8 yaşımdan beri tanıyorum. Benim bu ülke için iyi bir örnek olduğumu söylemiş ve beni tebrik etmişti. Futbolu çok seviyor, bazen maçlardan önce soyunma odasına gelip bize başarılar diliyor. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz; tıpkı bir arkadaş gibi. Eğer bir gün evlenirsem onu düğünüme de çağıracağım. Eğer futbolcu olmasaydım diplomat olabilirdim. Neden başkan olmayayım?" ifadelerini kullandı.

"GEZİ OLAYLARI SADECE İLK 3 GÜN MEŞRUYDU"

Arda'ya Taksim'deki Gezi Parkı olayları da soruldu. Arda, geçmişte bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemediğini söylerken, "Çünkü ayrıştırıcı bir durumdu. Diyebileceğim tek şey, bence sadece ilk üç günkü gösteriler meşruydu. Ama sonrası her ne olursa olsun aşırıya kaçtı" diye konuştu.

ATLETICO MADRID BAŞKANI: AYNI AGÜERO GİBİ

Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo da, Arda için en iyisi derken, "Çok iyi bir arkadaş. Çok sempatik birisi, onu görünce insan neşeleniyor. Oyunculuğu ise aynı Agüero gibi: Topu ayağına aldığında bir şeyler olacağını biliyorsunuz. Sırrı kramponlarında mı kafasında mı vücudunda mı bilmiyorum ama topu ayağına aldığında özel şeyler yapıyor. Onu neden mi transfer etmeyi düşündüm? Galatasaray'da oynuyordu ama pek mutlu olmadığını düşünüyordum. O dönemde de bize topa yön verecek bir oyuncu lazımdı. Sonunda onda karar kıldık. Onunla sözleşme imzalamadan önce onu tanıma ihtiyacı hissetmedim. Tam aradığımız oyuncuydu. Zaten zamanla da ne kadar isabetli bir karar verdiğimiz ortaya çıktı."

Arda Turan: Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı Arkadaşım Gibi Görüyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arda Turan: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Arkadaşım Gibi Görüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • CK: AFERIN ARDAYA YINE ADAM GIBI KONUSMUS 28 11 Yanıtla
  • TÜRK: Habermi buda ya arda turanı soyguncubaşını haber yapıyolar. 9 19 Yanıtla
  • Ahmet: Sende mi Arda? 14 12 Yanıtla
  • mehmet: arda sen tam bir yalakanın önde gidenisin 15 11 Yanıtla
  • Hadi ordan: Yalakalık dizboyu. Ne kadar seviyormusuz yalakalıgı akp saolsun farkımıza vardırdı 13 senede 7 19 Yanıtla
  • SELİM: ERDOĞAN KÜRTLERİN LİDERİDİR. AKPDE ZATEN BİR KÜRT PARTİSİDİR. BUNU ARTIK ANLAYIN. AKPNİN BAŞBAKANIN YADA CUMHURBAŞKANININ BİR KEZ TÜRKÜM DEDİĞİNİ DUYDUNUZ MU DUYAMAZSINIZ. 9 13 Yanıtla
  • memet dedek: allahına kurban. . . 7 12 Yanıtla
  • glam1964: sanada yaziklar olsun bari bir de diz cok 12 7 Yanıtla
  • Koryus: Gereksiz fazla şımartıyorlar bunu 12 6 Yanıtla
  • HALKÇI: BİZDE TORPİL İLE FUTBOL BİLMEYEN ADAM LARI OYNATIRLARSA BU ARDA DAHA ÇOK KRAL OLUR BAŞIMIZA 7 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement