Arda Turan'dan İlginç Hakem Yorumu - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan İlginç Hakem Yorumu

Arda Turan, Juventus - Real Madrid maçının hakemi hakkında ilginç bir yorumda bulundu.

05.05.2015 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde büyük heyecana sahne olan Juventus- Real Madrid mücadelesi hakem Martin Atkinson'ın verdiği kararlarla da çok konuşuldu.

Juventus'un ikinci golü öncesinde Tevez'e yaptığı müdahaleyle penaltıya sebebiyet veren Daniel Carvajal'in kart görmemesine Juventuslu oyuncular büyük tepki göstermişti. Carvajal maç içinde sarı kartla cezalandırılabilecek birçok pozisyondan daha kartsız çıktı, ancak 75. dakikada rakibine arkadan yaptığı müdahale sonucunda sartı kartı görmekten kurtulamadı.

Milli oyuncu Arda Turan da Carvajal'e gösterilmeyen kartlara değinerek ilginç bir göndermede bulundu. Arda Turan, Atletico Madrid'in deplasmanda Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında çift sarı kartla oyun dışında kalmıştı. O maçın hakemi Alman Felix Brych ile Martin Atkinson'ı kıyaslayan Arda, standartların sağlanamamasından yakındı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arda Turan'dan İlginç Hakem Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • boooooom: daha ne biliyorsun?? ugursuz 0 1 Yanıtla
  • Hasan: Bu ardayi basimiza kral yaptiniz haber yapmayin artik adam yurtdisinda ama sanki turkiyede gundemden dusurmemeye calisiyo cimbom sempatizanlari 0 0 Yanıtla

Advertisement