Arda Turan'dan Sultanahmet Paylaşımı: Başımız Sağolsun - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan Sultanahmet Paylaşımı: Başımız Sağolsun

Arda Turan, Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen bombalı saldırı sonrası Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Başımız sağolsun" notunu düştü.

12.01.2016 14:03  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen patlamada 10 kişi hayatını kaybedip, 15 kişi yaralanırken, futbol dünyası kanlı saldırıya sessiz kalmadı.

ARDA TURAN: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Barcelona'da forma giyen Türk yıldız Arda Turan, bugün sabah saatlerinde Sultanahmet'te yaşanan terör saldırısının ardından Instagram hesabından Sultanahmet ile ilgili bir fotoğraf paylaşarak altına da "Başımız sağ olsun" notu düştü.

SOW VE ZOKORA'DAN SULTANAHMET PAYLAŞIMI

Yaşanan bu acı olay sonrası ise ülkemizde bir dönem top koşturmuş Zokora ve Sow sosyal medya üzerinden acımızı paylaşan mesajlar paylaştı. Sultanahmet Meydanı'ndaki patlama sonrası Didier Zokora; "Teröre hayır! Bu dünya güzel günler,barış ve mutluluk için" mesajını paylaşırken, Moussa Sow ise; "İstanbul... Tüm hissiyatımla sizlerleyim." diyerek desteğini gösterdi.

GÖKHAN VE CENK DE SESSİZ KALMADI

Beşiktaşlı futbolcular Gökhan Töre ve Cenk Tosun da, kanlsı saldırıya tepkisiz kalmadı. Gökhan Töre, paylaştığı fotoğrafın altına "Başımız sağ olsun. Bugünkü patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum." notunu düşerek başsağlığı mesajı diledi. Cenk Tosun'da Instagram hesabından fotoğraf paylaşarak "Başımız sağolsun...!! ifadesini kullandı.

PODOLSKI: İSTANBUL İÇİN DUA EDİYORUM

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lucas Podolski de "PrayForIstanbul" (İstanbul için dua ediyorum) mesajını paylaştı.

NİHAT KAHVECİ: ARTIK YAZACAK SÖZÜMÜZ KALMADI

Beşiktaş'ın Türk futbolunun eski golcülerinden Nihat Kahveci de resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Artık yazacak sözümüz kalmadı. Ölenlere Allah(cc) dan rahmet diliyorum ülkemizin başı sağolsun"

Arda Turan\'dan Sultanahmet Paylaşımı: Başımız Sağolsun

Son Dakika Spor Arda Turan'dan Sultanahmet Paylaşımı: Başımız Sağolsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adıgüzel: O bir çağdaş,modern örnek bir müslümanlardır(doğruya yanlışa Allah karar verir).O bir demokrat,entellektüel,milletini bu Dünya,da en iyi şekilde temsil edebilen1Dünya insanıdır.O hep temiz,sade gezen(kravatsız,sakalsız,bıyıksız,kısa saç)biridir.O hareket ve davranışlarıyla ortama neşe getirendir.O bir türk asıllı alman vatandaşıdır.Duuuurrrr! O bir Dünya futbol yıldızıdır.O bir Zonguldak/Devreklidir.O,, 1MESUT ÖZİL,,dir... 0 0 Yanıtla

Advertisement