Arda Turan'ın Galatasaray'a Transferi, Yaptığı Selçuk İnan Paylaşımı Nedeniyle Yattı - Son Dakika
Spor

Arda Turan'ın Galatasaray'a Transferi, Yaptığı Selçuk İnan Paylaşımı Nedeniyle Yattı

Galatasaray'ın Barcelona'dan kiralamayı planladığı Arda Turan'ın transferi, Selçuk İnan'la ilgili yaptığı Instagram paylaşımı sonrası gündemden tamamen kalktı.

13.10.2017 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Barcelona'lı yıldızın transferinin neden gerçekleşmediği ve perde arkası da ortaya çıktı: Arda Turan'ın transferi 'Selçuk İnan' paylaşımına takılmış!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre; Barcelona'dan 1 yıllığına kiralanması düşünülen oyuncunun 23 Ağustos'ta yakın arkadaşı Selçuk İnan ile alakalı 'Instagram' hesabından yaptığı paylaşım, Galatasaray'a transferinin gündemden tamamen kalkmasına neden oldu.

ARDA'YA TEPKİ YAĞDI

Sarı kırmızılı taraftarların transfer döneminde alınmasını istemediği Arda Turan ile alakalı yönetim kurulu, sık sık camia ve tribünlerden bu konuda tepki aldı. Ancak Arda transferinden vazgeçmeyen ve Barcelona'dan milli futbolcuyu kiralama konusunda ısrarcı davranan Galatasaray yönetiminin bu tavrını yıldız oyuncunun mesajı değiştirdi.

SELÇUK'A DESTEK VERMİŞTİ

Yine tribünlerden sezon başında tepki alan kaptan Selçuk İnan'a destek olmak adına Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Arda'nın bu mesajı hoş karşılanmadı. Taraftarın Arda'ya olan tepkisini artıran bu paylaşım yönetimin de bu transfere bakışını değiştirdi, birçok idareciden olumsuz tepki aldı.


Arda Turan\'ın Galatasaray\'a Transferi, Yaptığı Selçuk İnan Paylaşımı Nedeniyle Yattı

Son Dakika Spor Arda Turan'ın Galatasaray'a Transferi, Yaptığı Selçuk İnan Paylaşımı Nedeniyle Yattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement