Arda Turan'ın Hayali Ne? - Son Dakika
Spor

Arda Turan'ın Hayali Ne?

Arda Turan\'ın Hayali Ne?

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid'e karşı forma giyecek olan milli futbolcu Arda Turan, "Kazanmak bizim için sürpriz olur" dedi.

24.11.2011 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid'e karşı forma giyecek olan milli futbolcu Arda Turan, "Kazanmak bizim için sürpriz olur" dedi.

La Liga'da cumartesi akşamı oynanacak Real Madrid- Atletico Madrid, Madrid derbisi öncesinde, AA muhabirine bugünkü antreman sonrasında verdiği özel röportajda, La Liga'daki ilk derbisi için "Çok zor bir maç. Real Madrid dünyanın en büyük takımlarından biri ve onlara karşı deplasmanda oynayacağız. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ama açıkçası kazanmak bizim için sürpriz olur. İşimiz gerçekten çok zor" değerlendirmesini yaptı. Arda, sadece çok iyi mücadele edip, iyi bir performans sergilemeleri halinde Real Madrid'e karşı galip gelebileceklerini kaydetti.

Türkiye'deki Galatasaray- Fenerbahçe derbileri ile İspanya'daki Real Madrid-Atletico Madrid derbileri arasında karşılaştırma yapmanın doğru olmadığını savunan Arda, "Farklı kültürler, farklı ortamlar. Burada olaya sadece futbol olarak bakılıyor. Türkiye'de çok daha farklı. Ama ikisinin de keyfi çok ayrıdır. Bir tanesininkini daha yaşamadık, yaşayacağız ama umarım bizim için keyifli olur" ifadelerini kullandı.

Atletico Madrid'e geldiğinde kulübün resmi internet sitesine verdiği ilk röportajında "Hayalim bu formayla Real Madrid'e karşı gol atmak" şeklindeki sözü hatırlatılan Arda, "Derbide gol atmak, herkesin hayalidir. İnşallah bunu gerçekleştirmeye çalışacağız, zor bir hayal ama uğraşacağız" şeklinde konuştu. Arda, son haftalardaki iyi performansıyla Atletico'nun en önemli futbolcularından biri olarak gösterilmesiyle ilgili bir soruya ise, "Ben sadece bir futbolcuyum. Takımın bir parçasıyım ve elimden geldiğince mücadele vermeye çalışıyorum. İnşallah üzerime düşen görevi en iyi şekilde yaparım. Ben sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçmadım cumartesi akşamı da kaçmayacağım. Ama işimiz gerçekten çok zor" yanıtını verdi. Real Madrid'de milli futbolcular Hamit Altıntop ve Nuri Şahin'in forma giymesiyle, ilk defa bir Madrid derbisinde Türk futbolunun yıldız isimleri karşı karşıya gelirken, Arda bunun keyifli ve onur verici olduğunu belirtti. 24 yaşındaki milli futbolcu, "Onlarla sürekli konuşuyoruz, şakalaşıyoruz. Bizim için çok keyifli bir ortam olacak. Böyle güzel bir statta güzel bir atmosferde beraber karşılaşmak hem Türkiye hem de bizim için bir onur" dedi.

Öte yandan "Avrupa şampiyonası elemeleri play-off turunda Hırvatistan maçında neler oldu. Neden kazanamadık-" sorusuna Arda, "Bilmiyorum. Futbol bazen böyle. Geçmişte kaldı, o yüzden çok fazla da konuşmak istemiyorum" cevabını verdi. A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörünün Abdullah Avcı olması konusunda ise Arda, şu ifadeleri kullandı: "Daha önce PAF takımda beraber çalıştığımız, ben de gerçekten çok fazla emeği olan bir insan. A Milli Takım'ın başında olduğu için gerçekten çok mutluyum. Umarım büyük başarılara imza atacaktır. Biz de imkan olursa, çağırırsa göreve, her zaman ona yardımcı olmaya çalışırız. Takdir her zaman onundur ama olsak da olmasak da her zaman gönlümüz ve dualarımız onunla." Atletico Madrid'e artık tamamen uyum sağlayan ve takım içerisinde sevilen biri olduğu gözlenen Arda, antreman sırasında etrafındakilerle sürekli sakalaşmasıyla da dikkati çekiyor. Arda bugünkü antremanda teknik direktör Gregorio Manzano'nun talimatıyla serbest vuruş ve orta çalıştı. 12 yıldır yenemediği Real Madrid'e karşı süpriz yapma peşinde olan Atletico Madrid'de futbolcuların hırslı olduğu gözlenirken, Kolombiyalı Falcao'nun forma giymesi beklenmiyor. 26 Kasım Cumartesi, Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 21.00'da başlayacak Real Madrid-Atletico Madrid maçını, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve yardımcı antrenör Okan Buruk da izleyecek.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Arda Turan'ın Hayali Ne? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement