Arda Turan lüks aracını görücüye çıkardı! - Son Dakika
Spor

Arda Turan lüks aracını görücüye çıkardı!

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan ile birlikte önceki gün Maslak TİM Show Center'da objektiflere yakalandı. Lüks araç tutkunu Turan'ın, 650 bin liralık aracı da ilk kez görüntülendi.

13.10.2019 13:49  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan, yeni arabasını görücüye çıkardı. Eşi Aslıhan Doğan Turan'la Maslak'ta objektiflere yansıyan futbolcu, yeni aracıyla şov yaptı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Lüks araç tutkunu Arda Turan'ın garajında 600 bin euro değerinde Bentley Bentayga, 1,2 milyon TL değerinde Mercedes AMG GTS, 725 bin TL değerinde Mercedes S500 ve 450 bin TL değerinde BMW 5.30 ve 400 bin euro (2 milyon TL) değerinde Lamborghini Gallardo bulunuyor.

Arda Turan lüks aracını görücüye çıkardı!

EŞİ HAMİLEYKEN SATIN ALMIŞTI

Tecrübeli futbolcu eşinin hamile olduğu dönemde ailesinin güvenliği için 2 milyon lira ödeyerek Mercedes'in zırhlı modeli G500'ü satın almıştı. Önceki akşam eşi Aslıhan Doğan Turan'la Maslak TİM Show Center çıkışı görüntülenen futbolcu, yeni aracını görücüye çıkardı. Yeşil sahalardan kazandığını lüks araçlara yatırarak kendini ödüllendiren yıldız futbolcunun Mercedes E serisi otomobili ilk kez görüntülendi. Turan'ın aracının değeri ise tam 650 bin lira.

Arda Turan lüks aracını görücüye çıkardı!

Son Dakika Spor Arda Turan lüks aracını görücüye çıkardı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Zombi: Plastik top peşinde koşup bu yaşantıya sahipse insanoglu düşünmesi lazım diğer taraftada günde 12 saat çalışıp faturasını düşünen Adam bunları bu hale getiren sizsiniz yolda görseniz bi bardak su vermez size topçu popçu film artisti bu boş beleş insanlara taparsanız adam Ferrari ye biner sen 25 kuruş ucuz diye başka yerden ekmek alırsın 109 1 Yanıtla
  • Hasan: Benim oglum şuanda suriyede görevde.allah şahit olsun bileyim ki turkiyedeki herkes bunlar gibi zevk sefada oglumu askeri personel yapmazdim.amaa biliyorum ki bu insanlar azinlikta ve herkes onlar gibi degil oglumla gurur duyuyorum.iste bunlarda bu insanlarin yuzu suyu hurmetine gecinip gidiyor.haksizmiyim dostlar 96 5 Yanıtla
  • Yusuf: Parayla adam olunmuyor maalesef.... 75 1 Yanıtla
  • Uğur Çölbeyi : Arda Turan adam gibi adamdır Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum 5 70
  • Ali: Ne adamlar gordum ustunde ceket yok ne ceketler gordum icinda adam yok... 62 0 Yanıtla
  • Yurdum insanı: Bu adamın sonu kötü olacak demedi demeyin 42 5 Yanıtla
  • Ugur: Sen adammisin peki birak simdi fenerli ayaklarini 10 28
  • Ahmedov: Garibanlar zenginin hep parasinda neden 0 0
  • KAOS: İŞTE BU TÜRKİYE NİN BUGÜN Kİ MANZARASI 0 0
  • Karamurat: Helal olsun kardeşime.Ağzına sağlık 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement