Arda Turan ve Berkay Şahin'in duruşması ertelendi - Son Dakika
Spor

Arda Turan ve Berkay Şahin'in duruşması ertelendi

Gece kulübünde kavga eden ve sonrasında mahkemelik olan Arda Turan ve Berkay Şahin'in davasında bugün ikinci duruşma gerçekleşti. Mahkeme, Eylül ayına ertelendi.

19.06.2019 11:05  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emirgan'daki ünlü bir mekanda laf atma kavgası sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in yargılandıkları davanın ikinci duruşması yapıldı. Bugün görülen duruşmaya Berkay Şahin, korumasıyla adliyeye geldi. Turan ise duruşmaya katılmadı. Tarafların dinlendiği duruşma, 11 Eylül'e ertelendi.

TALEPLERİ REDDEDİLDİ

Duruşma salonunda çıkarken konuşan Şahin, "Konuştuk, şahitler dinlendi. Şimdi bekleyeceğiz" açıklamasını yaptı. Ünlü şarkıcının avukatı ise, "Duruşma Eylül'e ertelendi" dedi. Berkay'ın avukatları tanık olarak milli futbolcu Burak Yılmaz'ın da dinlenmesini talep etti ancak mahkeme bu talebi reddetti.

Arda Turan ve Berkay Şahin'in duruşması ertelendi

"ARDA VE ÖZLEM'İN NE KONUŞTUĞUNU DUYMADIM"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Önder Tiryaki, her iki tarafı da tanıdığını, bir ödül gecesi sonrası mekana gittiklerini, Berkay Şahin'in eşi müşteki Özlem Şahin ile aynı masada bulunduklarını söyledi.

Arda Turan ve Özlem Şahin'in bir an konuştuğunu gördüğünü ifade eden Tiryaki, "Ben arkadaşımla konuştuğum için çok fazla dikkat etmedim. Aralarında ne konuştuklarını duymadım. Arda ile göz temasım dahi olmadı. Özlem Hanım yanıma geldi ve 'Beni Berkay'a götür' dedi. Bende Berkay'ın yanına götürdüm." diye konuştu.

"BURAK YILMAZ BANA KÜFÜR ETTİ"

Kavganın ve yaşanan arbedenin ardından Berkay'ın yanına giderek sakin olması gerektiğini anlatan Tiryaki, "Ben Berkay'ı sakinleştirmeye çalıştığım sırada Burak Yılmaz'ın bana küfürleri oldu ve gitmemi istedi. Berkay da 'Sen git kardeşim' ifadelerini kullanınca oradan ayrıldım." dedi.

Arda Turan ve Berkay Şahin'in duruşması ertelendi

NE OLMUŞTU?

Emirgan'da 10 Ekim 2018'de Gizli Kalsın isimli eğlence mekanında futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin'i taciz ettiği, çıkan tartışma sonrası Arda'nın Berkay'a kafa atarak burnunu kırdığı ve hastanede silahla ateş ettiği, Berkay'ın da Arda'ya hakaret ettiği iddia edilmişti.Berkay ve eşinin şikayetçi üzerine Arda Turan hakkında "cinsel taciz", "kasten yaralama", "Genel güvenliği tehlikeye sokacak tarzda silahla ateş etme", "ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından 12,5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. Aynı davada Berkay Şahin hakkında da "hakaret" suçundan 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Arda Turan ve Berkay Şahin\'in duruşması ertelendi

Son Dakika Spor Arda Turan ve Berkay Şahin'in duruşması ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • hakan: şimdi gündem bu mu ? günde kaç kişi kavga ediyor biliyor musunuz ? kaç kişi ölüyor... arda kim ? şarkıcı berkay kim ? 2 2 Yanıtla
  • m: bunlarda birbirlerinin karılarına asılıyolar utanmadan bide sakal bırakıyolar ayıp ayıp 3 0 Yanıtla
  • Bu Arda denen adamin artik fisi cekilmeli.Türk fut: arda bitmeli 3 0 Yanıtla
  • Memleketim: Bu soytarilar icin yorum yapmaya gerek yok. 2 0 Yanıtla
  • EKREM İMAMOĞLU: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 1 1 Yanıtla
  • nejdet: sarhoşun mektubu okunmaz.. 1 0 Yanıtla
  • M.T.: BU DÜNYADA PARANIZ ŞÖHRETİNİZ HATIRLI DOSTLARINIZ VAR,BELKİ CÜZİ BİR PARA CEZASI İLE KURTULACAKSINIZ AMA İLAHİ ADALET MUTLAK SİZİ BULACAK VE TECELLİ EDECEK. 1 0 Yanıtla
  • Yasin: Allah kimseyi sonradan görme yapıp da sapıttırmasın, trajikomik durumlara düşürmesin. 1 0 Yanıtla
  • batuhan: yiyin birbirinizi 0 0 Yanıtla
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement