Ardahan'da esrarengiz görüntüyü çeken vatandaş çark etti - Son Dakika
Güncel

Ardahan'da esrarengiz görüntüyü çeken vatandaş çark etti

Ardahan'a bağlı Damal ilçesinde ahırında çektiği esrarengiz görüntüyü sosyal medya hesabına yükleyen vatandaş, "O görüntüyü ben yüklemedim. Benim adımı kullanarak başkaları yüklemiş. Dava açacağım" dedi.

03.12.2019 11:39  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com/ ÖZEL HABER

Türkiye günlerdir Ardahan'da çekilen esrarengiz görüntüyü konuşuyor. Damal ilçesine bağlı Yukarı Gündeş köyünde Cengiz Morkoç isimli vatandaşın ahırında çektiği görüntü, sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

ARKADA BELİREN SİLÜET DİKKAT ÇEKTİ

Gece saatlerinde ahır gidip yeni doğan buzağının fotoğrafını çeken Morkoç, eve gelip fotoğrafı kontrol edince hayvanın arkasında duran silüeti fark etti. Ailesiyle birlikte tekrar ahıra inen Morkoç, içeride kimsenin olmadığını belirledi.

Ardahan'da esrarengiz görüntüyü çeken vatandaş çark etti

"FOTOĞRAFI BEN ÇEKMEDİM"

Bu olay sonrası tüm gözlerin çevrildiği Morkoç, Haberler.com'dan Olgun Kızıltepe'ye konuştu. Fotoğrafın yayınlanması sonrası herkesin kendisine ulaşmaya çalıştığını belirten Morkoç, "Fotoğrafı ben çekmedim. Birileri benim adımı kullanarak fotoğrafı servis etmiş. Ancak bunun benimle bir alakası yok. Bu meselenin kapanmasını istiyorum" dedi.

"KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ GECE DIŞARI ÇIKAMAZ OLDU"

Fotoğrafın yayınlanmasından sonra köyde büyük bir korku ortamının hakim olduğunu belirten bir başka vatandaş da "Kadınlarımız çocuklarımız özellikle geceleri dışa çıkamaz oldu. Fotoğrafı servis ettiği öne sürülen Cengiz Morkoç'a çok ciddi tepki var. Allah sonumuzu hayretsin. Güzel ilçemizin bu tarz haberlerle gündeme gelmesini kesinlikle istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ardahan\'da esrarengiz görüntüyü çeken vatandaş çark etti

Son Dakika Güncel Ardahan'da esrarengiz görüntüyü çeken vatandaş çark etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Birisi: O buzağı hiçte yeni doğmuşa benzemiyor artık haberlerdeki hiçbir habere inanmıyorum . Millet hep film fırıldak peşinde 53 1 Yanıtla
  • tututu: millet aç o hala pastırma derdinde. 22 12 Yanıtla Sakaryali: Millet ne kadar ac 10000 tllik telefonu almak icin kapilari kiracaklar nerdeyse gec bunlari 36 26 avukat: sakaryalı sen ne boş bir adamsın 15 13 34: Sakaryalı denilen boş teneke,evine erzak gelip trol ucretide aldın mı doyarsın. 4 9
  • Adanalı Alican: Arkadaşlar olay gerçek ben o fotodaki silüetim 18 7 Yanıtla
  • Kral: Geçen gün mutfağın camından babam bakarken aa dedi bi kadın gelmiş bahçede oturuyor dedi elinde baston var dedi bende pek ilgilenmedim olabilir gibisinden sonra adam arkasını bi döndü kadın yok dedi toplasan 2 sn lik olay gözden kaçabilecek hiçbiryerde yok .. söylerlerdi de inanmazdım adam yemin ediyor gördüm diye 14 10 Yanıtla Seçim geldi: Kedidir kedi. 0 0 Feryal : Olabilir,, böyle şeyler hep duyuluyor... 0 0
  • Tabi: Köydeki insanlara korku saldıgı ıcın bu vatandasa ceza verilmeli 16 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement