Ardahan'dan sel afetine maruz kalan Batı Karadeniz'e yardım malzemesi gönderildi - Son Dakika
Yaşam

Ardahan'dan sel afetine maruz kalan Batı Karadeniz'e yardım malzemesi gönderildi

Ardahan\'dan sel afetine maruz kalan Batı Karadeniz\'e yardım malzemesi gönderildi

Ardahan'dan, sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz'e, ihtiyaçların karşılanabilmesi amacıyla yardım malzemesi gönderildi.

02.09.2021 11:35  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'dan, sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz'e, ihtiyaçların karşılanabilmesi amacıyla yardım malzemesi gönderildi.

Valilik koordinesinde İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğünce "Ben de Varım" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerin desteğiyle toplanan gıda ve ihtiyaç malzemeleri araçlara yüklendi. Valilik bahçesine getirilen yardım malzemeleri, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İl Emniyet Müdür Vekili Osman Sezen, AFAD Müdürü Mehmet Nuri Değişman, Kızılay Başkanı Ahmet Ballı ve diğer ilgililerin katılımıyla sel bölgesine uğurlandı.

Vali Öner burada yaptığı konuşmada, ülkede son dönemlerde yaşanan yangın ve sel olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü belirterek şunları söyledi:

"Ardahan ilimizde, selin yaşandığı ilk günden itibaren yaraların sarılması amacıyla sel bölgesine destek vermeye başladık. Bu alanda özellikle duyarlı davranan Ardahanlı vatandaşlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, yoğun bir katılım oldu. Batı Karadeniz bölgemizde yaşanan sel felaketi, Cumhuriyet tarihinin en etkili felaketlerinden biriydi. Allah beterinden korusun. Çok sayıda vatandaşımızı kaybettik, çok sayıda vatandaşımız selden etkilendi. Bize düşen, onlara yardım eli uzatmak. Bize destek veren çağrımıza kulak veren ve sorumluluk hissiyatıyla yardım temin eden her vatandaşımıza teşekkür ediyorum." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ardahan'dan sel afetine maruz kalan Batı Karadeniz'e yardım malzemesi gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi
    20:43 Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 5 bin kişi iftar programında bir araya geldi

    Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Gönül Sofraları iftar programına yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Programda, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Prof. Dr. Mustafa Karataş da konuşma yaptı. İftarın ardından semazen gösterisi yapıldı.

  • Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi
    20:37 Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da İftar Programı Düzenledi

    Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray'da bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, programda ramazanın yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, kurumun vakıf kültürü ve geleneği gereği iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahip olduğunu belirtti. Program, yapılan duanın ardından sona erdi.


Advertisement