Ardahan'ın Kurtuluş Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Ardahan'ın Kurtuluş Coşkusu

Ardahan'ın kurtuluş coşkusuARDAHAN'ın işgalden kurtuluşunun 97'inci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23.02.2018 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'ın kurtuluş coşkusu

ARDAHAN'ın işgalden kurtuluşunun 97'inci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Vali Mehmet Emin Bilmez, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Belediye Başkanı Faruk Köksoy (AKP), Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, gaziler, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk Sunumu ile başlayan tören daha sonra Ardahan Valiliği önünde devam etti. Vali Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz, atlı milisler ile birlikte halkı selamdı ve bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 'Şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu mübarek toprakların işgalden kurtuluşunun 97'nci yıl dönümünü kutluyor, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Konuşmalar ardından yakılarak şehit edilen Türkler için Yanık Cami Anıtına kadar mehteran ve atlı milislerin eşliğine 'İşgalden Kurtuluşa" şehitlerimize saygı yürüyüşü yapıldı. Burada şehit edilen Türkler için Yanık Cami Anıtı önünde İl Müftüsü Şaban Kondi tarafından dualar edildi.

Kutlamalar akşam Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Kurtuluş Şöleni ile sona ederecek.

Ardahan\'ın Kurtuluş Coşkusu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan'ın Kurtuluş Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement