Ardahan Valisi Bilmez'e Aa 2017 Yıllığı - Son Dakika
Güncel

Ardahan Valisi Bilmez'e Aa 2017 Yıllığı

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez'e, Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu.

25.01.2018 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez'e, Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu.

Bilmez, AA'nın zengin haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı 2017 Yıllığı'nı makamında inceledikten sonra yaptığı açıklamada, AA'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, yıllıkta emeği geçen AA ekibini tebrik etti.

AA'nın, çalışmalarıyla dünyanın en etkili ajansı konumuna geldiğini, hazırlanan yıllık ile adeta tarihe ışık tutulduğunu belirten Bilmez, şunları kaydetti:

"Almanağa baktığımda ilk yaşadığım şey, 'bütün olaylar geçen sene mi yaşandı?' oldu. Sanki bir ömre sığan olaylar, bir yılda yaşamışız. Dünyada ve Türkiye'de ne kadar çok önemli olay 2017 yılında olmuş, insan inanamıyor. Bütün bu olaylar geçen sene mi oldu?"

Bilmez, almanaktaki her konunun, bir diğerinden değerli olduğunu ifade ederek, "Almanak, tarihe güzel bir ışık tutmuş, AA'yı tebrik ediyoruz. Çok güzel bir çalışma olmuş. 2017, dünyadaki gelişmelerin çok hızlı olduğu, tarihteki makas değişikliklerin çok fazla yaşandığı bir yıl gibi." dedi.

Almanakta yer alan İslam İşbirliği Teşkilatının (İİT) İstanbul'daki toplanmasına özel olarak işaret eden Bilmez, söz konusu toplantının başlı başına bir olay olduğunu, bunun dünyanın aşina olduğu bir durum olmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ardahan Valisi Bilmez'e Aa 2017 Yıllığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement