Ardahan Valisi Deniz Orucunu Engellilerle Açtı - Son Dakika
Yerel

Ardahan Valisi Deniz Orucunu Engellilerle Açtı

Ardahan Valisi Deniz Orucunu Engellilerle Açtı

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile Engelsiz Merkezinde kalanlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

03.07.2014 11:08  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan'da eğitim Uygulama Okulu ve iş Eğitim Merkezi ile Engelsiz Merkezi'nde kalanlarla iftar yemeğinde bir araya geldi

Düzenlenen iftar programına katılan Vali Deniz, Merkezde kalanların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Vali Deniz İftar programı sırasında masaları tek tek ziyaret ederek, iftar programına katılan ailelerin hal ve hatırlarını sorarak, Ramazan ayını kutladı.

Vali Deniz iftarın ardından yaptığı konuşmasında, "Bugün engelli ailelerimizle bir araya geldik. Onlarla zaten sürekli olarak her ihtiyaçları için yanlarında olduğumuzu değişik vesilelerle ifade ediyoruz. Ramazan günleri tüm insanları aynı duygular etrafında toplayan, yardımseverlik duygularının ve birbirlerine anlayışın en yüksek olduğu günlerdir. Bizler de bu çerçevede engelli ailelerimizle bir araya geldik. Onlarla iftar sevincini yaşama imkanı bulduk. Benzer faaliyetler ile değerlendirebildiğimiz güzel bir akşam oldu. İnsanların da böyle mutlu olduklarını gözlerinden görmek de bizi ayrıca mutlu ediyor. Bu vesile ile bir araya gelmenin verdiği imkanla engellilerin bireysel sorunlarıyla da bire bir görüşme imkanı da bulduk." dedi.

Sıcak bir sohbet ortamda geçen iftar programına Vali Ahmet Deniz, Yali Yardımcıları Deniz Pişkin ile Kadir Taner Eser, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Rektör Ramazan Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, Adalet Komisyonu Başkanı Ogün Ahmet Tepe, İl Jandarma Komutanı Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Tanı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Metin Ürgün ile merkezde kalanların aileleri katıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan Valisi Deniz Orucunu Engellilerle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement