Ardahan Yayalara Çarpıp Kaçan Sürücü 2 Kardeşin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Ardahan Yayalara Çarpıp Kaçan Sürücü 2 Kardeşin Ölümüne Neden Oldu

Yayalara çarpıp kaçan sürücü 2 kardeşin ölümüne neden olduDinçer AKTEMURARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN'da sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, yayalara çarpıp kaçtı.

02.07.2018 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayalara çarpıp kaçan sürücü 2 kardeşin ölümüne neden oldu

Dinçer AKTEMURARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN'da sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, yayalara çarpıp kaçtı. Kazada iki kardeş feci şekilde hayatını kaybetti, bir kişi ağır yaralandı.Kaza, dün gece saat 23.00'te Ardahan- Kars karayolunun Ardahan Üniversitesi Kampüsü önünde meydana geldi. Kars yönünde seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, yolda karşıya geçmeye çalışan Emrah Avcı (28) ile kardeşi Faruk Avcı (23) ve Halil Demir'e (22) çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle Emrah ve Faruk Avcı kardeşler olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşları Halil Demir ise ağır yaralandı. Avcı kardeşlerin cenazeleri, olay yerine çağrılan ambulanslarla Ardahan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Halil Demir'in ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Kazanın ardından polis, yolu tek yönlü olarak trafiğe kapattı, olay yeri inceleme ekipleri de kaza yerinde inceleme yaptı.

İki kardeşin ölüm haberi, Yenimahalle'de yaşayan aile ve akrabalarını yasa boğdu. Ölüm haberi üzerine iki kardeşin yaşadığı evin önünde toplanan yakınları göz yaşı dökerek, ağıt yaktı. Kazanın ardından, kaçan otomobilin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Ardahan Yayalara Çarpıp Kaçan Sürücü 2 Kardeşin Ölümüne Neden Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ardahan Yayalara Çarpıp Kaçan Sürücü 2 Kardeşin Ölümüne Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement