Argıncık Ülkü Ocaklarından 'Rehber Kuran, Hedef Turan, Hak Hukuk Adalet Türkistan'a Hüriyet' Sergisi - Son Dakika
Yerel

Argıncık Ülkü Ocaklarından 'Rehber Kuran, Hedef Turan, Hak Hukuk Adalet Türkistan'a Hüriyet' Sergisi

Argıncık Ülkü Ocaklarından \'Rehber Kuran, Hedef Turan, Hak Hukuk Adalet Türkistan\'a Hüriyet\' Sergisi

Argıncık Ülkü Ocakları, Doğu Türkistan'da yaşanan olaylara dikkat çekmek için Kayseri Cumhuriyet meydanında 'Rehber Kuran, Hedef Turan, Hak Hukuk Adalet Türkistan'a Hürriyet' konulu sergi açtı.

27.08.2013 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Argıncık Ülkü Ocakları, Doğu Türkistan'da yaşanan olaylara dikkat çekmek için Kayseri Cumhuriyet meydanında 'Rehber Kuran, Hedef Turan, Hak Hukuk Adalet Türkistan'a Hürriyet' konulu sergi açtı.

Cumhuriyet Meydanında Argıncık Ülkü Ocakları tarafından açılan sergide, gazete küpürleri ve fotoğraflarla yaşanan olaylar anlatılıyor. Sergini açılışında açıklama yapan Argıncık Ülkü Ocakları Başkanı Ali İpek, "Katil Esad'la ailece tatil yapan kimdi? Sisi ile darbe öncesi görüşen kimdi'? hepimizin bildiği gibi dünya tarihi en kanlı dönemini yaşamakta, Türkiye'de idari yapısı ile bu kaosun içindeki rolünü çok güzel oynamaktadır. 1 sene önce BOP Eş Başkanlığı ile mitinglerde övünenler, savaşın fitilini ateşleyenler, bugün akan Müslüman kanını katil Esad'lara ve Sisi'lere yükleyerek vatandaşı aptal yerine koymaktadır" dedi.

Başkan İpek, Milletin artık uyanışa geçtiğini belirtirken, Mısır'lı Esma'ya gözyaşı dökecek kadar duygusal olan Başbakan, Irak'ta ölen ve Amerikan askerleri tarafından tecavüze uğrayan kadınlar için neden yas tutmadı sorularını yöneltti. İpek ayrıca şunları söyledi; "Ülkü Ocakları olarak AKP hükümetinden Müslüman Türklere yardım elini uzatmasını zaten beklemiyoruz. Çünkü AKP hükümeti Uygur Türklerinin simgesi haline gelen Rabia Kadir'in Türkiye'ye girişini yasaklayarak Müslüman Türkleri dışladığını tescilledi" diye konuştu.

Ülkü Ocakları olarak sergiyi yapmaktaki amaçlarını belirten İpek, Kayseri'ye kilometrelerce uzaktaki kan ve din kardeşlerinin yaşadıkları zulmü anlatmak istediklerini ifade etti. "Birilerinin ayaklar altına almaktan haya duymadığı Milliyetçiliği daima başımız üzerinde tutacak ve bu şehri Milliyetçiliğin başkenti haline getireceğiz" diyen İpek konuşmasını sonlandırdı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Argıncık Ülkü Ocaklarından 'Rehber Kuran, Hedef Turan, Hak Hukuk Adalet Türkistan'a Hüriyet' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement