argos in Cappadocia'nın Büyülü Atmosferi, Sizleri Bekliyor - Son Dakika
Güncel

argos in Cappadocia'nın Büyülü Atmosferi, Sizleri Bekliyor

argos in Cappadocia\'nın Büyülü Atmosferi, Sizleri Bekliyor

Mytha Hotel Anthology bünyesindeki argos in Cappadocia'nın ''geleneksel''yılbaşı programı hazır.

11.12.2017 11:34  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılbaşı gecesine özel enfes menüsü ve 2 ya da 3 günlük konaklama paketleriyle rüya gibi bir yılbaşı deneyimi yaşamak isteyen misafirlerini Kapadokya'nın büyülü coğrafyasında eşsiz bir hafta sonuna bekliyor.

Kapadokya'nın büyüleyici ruhu, Anadolu'nun çok yönlü tarihi, estetiği, 2000 yıllık eski bir manastıra ait antik kalıntılar, mağaralar ve yeraltı tünellerinden oluşan argos in Cappadocia yeni yıla rutinin dışında farklı bir mekanda girmek isteyenlere büyüleyici bir deneyim vaad ediyor. Kaya, Deluxe, Suite, Kavak Konak ve Splendid Suite oda seçeneklerinin olduğu, misafirlerin tercihine göre şekillenen 2 ya da 3 günlük konaklama paketleri 690€'dan başlayan fiyatlarla yılbaşını masalsı geçirmek isteyenleri bekliyor.

Kapadokya'nın kalbindeki eski Uçhisar Köyü'nde, yamaca kademeler halinde yayılan 7 konaktan oluşan argos in Cappadocia'da yılbaşı eğlencesi 30 Aralık gecesi Bezirhane'de Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan konseri ile başlıyor.

argos in Cappadocia'nın keyiflerin en rafine halini sunan çok ödüllü restoranı "SEKİ" 31 Aralık yılbaşı gecesi ise geleneksel yılbaşı hindisinin başrolde olduğu bir menü sunuyor. Hardal sos ile sunulan yaprak bonfile ve taze çiğ ıspanak salatası, köy usulü çömlek peynirli, pastırmalı taze soğanlı dürümün yer aldığı mezelerin ardından kaz etli ev yapımı erişte ve keçi peyniri, lime, yeşil soğanlı güveçte enginar ile devam eden yılbaşı yemeğinde argos'un kendi bağından şarapları ile limitsiz yerli içki imkanı sunuyor. Tatlı şarap ile pişirilmiş kaymaklı, incirli ayva tatlısı, maraş usulü kesme dondurma ile servis edilecek fıstıklı katmer ile yemek seremonisi tatlı bir şekilde son bulacak.

Kapadokya'nın en doğal, özgün lezzetlerinin bir araya geldiği Seki Restaurant'daki yılbaşı yemeğinin ardından Bezirhane'de otel konuklarına özel, DJ performansının da olacağı partiyle devam ederken 02:00 – 03:00 arası ikram edilecek yılın ilk çorbası da program dahilinde bulunuyor.



Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel argos in Cappadocia'nın Büyülü Atmosferi, Sizleri Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement