Arguvan'da Trafik Haftası Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Arguvan'da Trafik Haftası Etkinliği

Arguvan\'da Trafik Haftası Etkinliği

Arguvan İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk ilkokul önünde, 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganı ile yaya geçidinde araçlar durdurularak yayalara yol vermeleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

11.05.2019 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arguvan İmam Hatip Ortaokulu ve Atatürk ilkokul önünde, 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganı ile yaya geçidinde araçlar durdurularak yayalara yol vermeleri konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Arguvan İlçe Emniyet Amirliği ve ilçe jandarma komutanlığı trafik ekiplerince Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Jandarma ve polis trafik ekipleri vatandaşlara trafik güvenliği ile ilgili broşür dağıtıp bilgilendirilirken, çocukların trafikte nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda da uyarılarda bulundu.

İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin, yaya geçişi önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırmak adına İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Geleceğimizin teminatı olan çocukları bilinçlendirerek trafik kazalarının azalması ve yaya güvenliğini ön plana çıkarmak istiyoruz. Bu projenin amacına ulaşmasını temenni ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arguvan'da Trafik Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı
    11:34 Manisa'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 9 öğrenci yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Çortak Ömer Nimet Kahraman İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini taşıyan minibüs ile bir kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin durumu ise iyi.

  • İstanbul'da banka dolandırıcılığı operasyonunda 18 şüpheli adliyeye sevk edildi
    11:33 İstanbul'da banka dolandırıcılığı operasyonunda 18 şüpheli adliyeye sevk edildi

    İstanbul merkezli 5 ilde, kendilerini banka çalışanı olarak tanıtıp mağdurları ikna ederek hesaplarındaki paraları üçüncü kişilerin hesaplarına aktardığı iddiasıyla gözaltına alınan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.

  • Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı
    11:32 Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı

    Bilecik'te düzenlenen asker eğlencesi sırasında konvoyda havaya ateş açan şüpheli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde bulunan tabanca muhafaza altına alınarak cezai işlem uygulandı.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen yangında samanlık alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken can kaybı yaşanmadı. Ancak yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
    11:31 Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

    Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • 100 Yılın 100 Sinema Eseri İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde Sergilenecek
    11:30 100 Yılın 100 Sinema Eseri İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde Sergilenecek

    Cumhuriyetin birinci asrında üretilen sinema eserlerinden hazırlanan '100 Yılın 100 Sinema Eseri' adlı çalışma, İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde ziyaretçilerle buluşacak. Festivalde, Anadolu Ajansı'nın yayımladığı kitaptan yola çıkılarak yapay zekayla üretilen görsel eserler sergilenecek. Ayrıca, festivalde Türk filmlerinin yanı sıra Azerbaycan sinemasının klasik filmlerinin de yapay zeka ile canlandırılması gösterilecek. Festivalde farklı kategorilerde eserlerin yanı sıra çocuk ve yetişkin atölyeleri de yer alacak. Festival, diji-fiziksel olarak gerçekleştirilecek ve sergilenen eserlerin metaverse versiyonu da festival sonrasında deneyimlenebilecek.

  • Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü
    11:29 Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki elektrik trafosunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

  • Çanakkale'de 16 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    11:29 Çanakkale'de 16 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları ile İstihbarat şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu 2 araçta Afganistan uyruklu 16 düzensiz göçmen yakalandı. Operasyonda araçların yanı sıra el hava pompası, şambrel, 3 yağmurluk, çocuk can yeleği ve 19 bin 100 lira ele geçirildi. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. İnsan kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan araç sürücüleri M.T. ve A.B'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.


Advertisement