Arhavi'de Aile İçi Eğitim ve Aile Birliği Konulu Toplantı - Son Dakika
Yerel

Arhavi'de Aile İçi Eğitim ve Aile Birliği Konulu Toplantı

Arhavi'de Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen ve Arhavi Halk Eğitim Merkezi'nce koordine edilen aile içi eğitim ve aile birliği konulu toplantı düzenlendi.

02.11.2012 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arhavi'de Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen ve Arhavi Halk Eğitim Merkezi'nce koordine edilen aile içi eğitim ve aile birliği konulu toplantı düzenlendi.

Arhavi Çarmıklı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Arhavi Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Nihat Çağlar, Belediye Başkan Yardımcısı Namık Köseoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kahya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nizamettin Yılmaz ve ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve personeli katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Elif Erten, programın temel amaçları ve genel yapısını anlatarak, slayt sunumuyla aile içi eğitimin temel amaçlarına değinerek teorik olarak kurslarda görülecek eğitim hakkında bilgi verdi.

Hacılar İlkokulu ana sınıfı öğretmeni Arzu Yücel, 2-3 ve 3-6 yaş çocukların eğitimi için uygulanacak program hakkında bilgi vererek, eğitim süresi boyunca her öğrencinin kendi evinin ziyaret edileceğini, öğrencinin ailesi ile ilişkisinin gözlemleneceğini ve bu şekilde çocuğun almaması gereken yanlış eğitimin önüne geçilebileceğini söyledi.

Ertuğrul Kurdoğlu YİBO sınıf öğretmeni Muammer Tombaklar ise çocuklarda ergenlik dönemi süresince ailelerin yaklaşımlarına değindi.

Toplantı, soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Asena Akçay - ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arhavi'de Aile İçi Eğitim ve Aile Birliği Konulu Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement