Ariedo Braida: Messi Barcelona'dan Ayrılabilir - Son Dakika
Spor

Ariedo Braida: Messi Barcelona'dan Ayrılabilir

Ariedo Braida: Messi Barcelona\'dan Ayrılabilir

Barcelona'nın yeni sportif direktöründen Messi'nin geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklama...

09.03.2015 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona Kulübü Sportif Direktörü Ariedo Braida , Lionel Messi 'nin takımdan ayrılma ihtimalini yalanlamadı.

Katalan deviyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Messi'nin sözleşmesinde 250 milyon avroluk serbest kalma maddesi olduğu biliniyor.

Andoni Zubizarreta'nın yerine sportif direktörlük görevine getirilen Braida, Arjantinli yıldızın takıma olan bağlılığından emin olduğunu söylese de, Paris Saint-Germain ve Manchester City gibi mali yapısı güçlü ekiplerin bir gün Messi'nin serbest kalma maddesini karşılayabileceğini söyledi.

Esport 3 'e açıklamalarda bulunan Braida, "Messi'nin Barcelona'dan ayrılmasını neredeyse imkansız görüyorum ama Paris Saint-Germain ve Manchester City gibi güçlü kulüplerin bulunduğu yerde her şey olabilir. Bu tip şeyler şimdi de, gelecekte de olabilir. Messi sıradan bir oyuncu değil. O bir fenomen. Pele ve Diego Maradona ayarında bir oyuncu..." ifadelerini kullandı.

28 yıl boyunca Milan'da genel direktör olarak çalışan ve ardından Barcelona'ya katılan 68 yaşındaki Braida, daha önceden Messi'yi Milan'a almaya çalışıp çalışmadığı yönündeki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Messi daha küçük bir çocukken birilerinden telefon aldım ve onu altyapıya kazandırmak istedik ama olmadı." yanıtını verdi.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ariedo Braida: Messi Barcelona'dan Ayrılabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement