Arınç: Biz İdris Naim Şahin Değiliz (3) - Son Dakika
Güncel

Arınç: Biz İdris Naim Şahin Değiliz (3)

Arınç: Biz İdris Naim Şahin Değiliz (3)

Arınç'tan SAĞLIK LİSELİLERE YÜKSEK MAAŞ SÖZÜ Bursa gezisini sürdüren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, basın toplantısının ardından Dikkaldırım Mahallesi'nde Türk Eğitim Vakfı (TEV) Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışını yaptı.

17.04.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arınç'tan SAĞLIK LİSELİLERE YÜKSEK MAAŞ SÖZÜ

Bursa gezisini sürdüren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, basın toplantısının ardından Dikkaldırım Mahallesi'nde Türk Eğitim Vakfı (TEV) Hayri Tokaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Arınç, sağlık bölümü öğrencilerine önümüzdeki günlerde temeli atılacak Bursa Şehir Hastanesi'nde yüksek maaşlı iş sözü verdi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI HORON TEPTİ

Dikkaldırım Mihraplı Camii'nde cuma namazını kılan Arınç, Merinos Kültür Merkezi'nde İl Dernekler Federasyonu tarafından açılan Anadolu Günleri etkinliğine katıldı. Yöresel yiyecek ve giyeceklerin sergilendiği stantları gezen Bülent Arınç kendisine ikram edelin yiyeceklerin tadına baktıktan sonra otizimli bir çocuk ve annesi ile 'Bende Otizim Gönüllüsüyüm' çerçevesi ile fotoğraf çektirdi. Arınç daha sonra Rizeliler Derneği standı önünde aralarında Rize doğumlu olan Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindekiler ile birlikte horon tepti.

Arınç program sonrasında Ankara'ya dönmeden önce, 29 yıl önce trafik kazasından eşi ve 2 çocuğuyla birlikte yaşamını yitiren Refah Partisi İl teşkilatı üyesi olan arkadaşı Ahmet Akyol'un Yeşilyayla Mezarlığı'ndaki mezarına giderek dua etti.

Arınç daha sonra Başbakanlık uçağı ile Yenişehir'den Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arınç: Biz İdris Naim Şahin Değiliz (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement