Arınç'tan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'la ilgili açıklama: Bu kişileri azmettirenler asli failler gibi yargılanmalı - Son Dakika
Politika

Arınç'tan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'la ilgili açıklama: Bu kişileri azmettirenler asli failler gibi yargılanmalı

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın evinin önünde saldırıya uğramasına sert tepki gösterdi. Arınç, saldırıyı azmettirenlere dikkat çekerek, "Bu kişileri azmettirenler asli failler gibi yargılanmalı" dedi.

15.01.2021 21:24  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasından büyük üzüntü ve endişe duyduğunu belirterek, saldırganları azmettirenlerinve hedef gösterenlerin de sıfatları konumları isimleri ne olursa olsun asli failler olarak yargılanması gerektiğini söyledi.

"SAYIN ÖZDAĞ CİDDİ YARA ALMIŞTIR"

Arınç Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli dostum Manisa eski milletvekili ve halen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın cuma namazına giderken evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğramasından büyük üzüntü ve endişe duydum. Sayın Özdağ başından ve kollarından ciddi yaralar almıştır. Halen hastane acil serviste tedavisi devam etmektedir. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim acil şifalar versin." düşüncesini dile getirdi.

"AZMETTİRİCİLER ASİL FAİLLER GİBİ YARGILANMALI"

Arınç, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açılarak bu gözü dönmüş saldırganların bir an önce yakalanması ve hak ettikleri cezalara çarptırılmasını bekliyorum. Aynı şekilde bu kişileri suça azmettiren ve hedef gösterenlerin de sıfatları konumları isimleri kim olursa olsun asli failler gibi yargılanması gerekir." görüşünü savundu.

"ALLAH KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN KORUSUN"

Arınç, "Selçuk Özdağ bu tür insanların hedef gösterdiği siyasetçilerden sadece birisidir. Allah ülkemizi, siyasetçilerimizi ve tüm masum insanları kötülerin şerrinden korusun" ifadesini kullandı.

ÖZDAĞ EVİNİN ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. 5 kişinin saldırısı sonucu elinden ve başından ciddi şekilde yaralandığı açıklanan Özdağ, hastaneye kaldırıldı. Özdağ'ın tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Arınç'tan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'la ilgili açıklama: Bu kişileri azmettirenler asli failler gibi yargılanmalı
Arınç\'tan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ\'la ilgili açıklama: Bu kişileri azmettirenler asli failler gibi yargılanmalı

Son Dakika Politika Arınç'tan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'la ilgili açıklama: Bu kişileri azmettirenler asli failler gibi yargılanmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement