Arıza Ekibi Görev Başında - Son Dakika
Yerel

Arıza Ekibi Görev Başında

Demre'de Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketine bağlı olarak görev yapacak yeni elektrik arıza ekibi göreve başladı.

20.04.2011 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demre'de Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketine bağlı olarak görev yapacak yeni elektrik arıza ekibi göreve başladı. Ekibin göreve başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Törene Demre Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Demre Belediye Başkan Vekili Hüseyin Yıldırım, Demre Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, TEDAŞ Sistem İşletme Müdürü Raşit Okutan, Demre Tarım Müdürü Hüseyin Şahin, Demre Müftüsü Hüseyin Yaşar, TEDAŞ Demre İşletme Şefliği çalışanları, köy ve mahalle muhtarları, yeni ekibin elemanları katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan TEDAŞ Antalya Sistem İşletme Müdürü Raşit Okutan, yeni özelleştirme kapsamında Demre, Kaş, Kalkan ve Gömbe bölgelerinde 69 kişilik bir ekibin göreve başladığını belirtti.

Okutan, "Bu ekibin emrinde 10 araç var. Bu ekibin 24 kişisi Demre'de görev yapacak. Elektrik Mühendisi Beşir Sevgili yönetimindeki bu ekip, bölgedeki arızalara anında müdahale edecek. Ekip, altı ay boyunca bölgedeki TEDAŞ ekipleri ile birlikte çalışacak. Bölgeyi tanıdıktan sonra arıza ekibi, bağımsız olarak görev yapacak. Elektrik arızalarını, ev telefonlarınızdan 186'yı arayarak bildireceksiniz. Artık, arızanın saati ve görüşmeler kayda alınacak. Daha az elektrik kesintisi yaşanacak dedi.

Daha sonra kurban kesilerek, yeni ekip görevine başladı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arıza Ekibi Görev Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement