Arıza Yapan Otomobile "Ayaklı" Destek Kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Arıza Yapan Otomobile "Ayaklı" Destek Kamerada

Arıza yapan otomobile "ayaklı" destek kamerada Arza yapan otomobili seyir halindeki motosikletlerinden uzattıkları ayakları ile ittilerGAZİANTEP - Gaziantep'te seyir halinde arıza yapan bir otomobil, sürücüsünün motosikletli arkadaşları tarafından ayakları ile iterek götürüldü.

10.01.2018 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arıza yapan otomobile "ayaklı" destek kamerada

Arza yapan otomobili seyir halindeki motosikletlerinden uzattıkları ayakları ile ittiler

GAZİANTEP - Gaziantep'te seyir halinde arıza yapan bir otomobil, sürücüsünün motosikletli arkadaşları tarafından ayakları ile iterek götürüldü.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde çevreyolunda seyir halinde bulunan ve sürücüsü belirlenemeyen 31 Z 5626 plakalı otomobil arıza yapınca, otomobil sürücüsünün motosikletli arkadaşları tarafından ilginç bir çözümü ile yoluna devam edebildi. Vitesi boşa alınan otomobil, arkasından gelen 2 motosikletli arkadaşının ayakları ile itilerek, götürüldü. İslahiye kent merkezinden Altınüzüm Mahallesi istikametine seyir halinde bulunan otomobil ve arkasındaki motosikletler, yoldan geçen başka araçlarda bulunan insanlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Tehlikeli bir şekilde seyir eden otomobile arkadan destek veren motosikletlilerin de kask yada herhangi bir güvenlik önlemi bulunmaması da dikkat çekti.

Çevre yolunda bir süre ilerleyen otomobil ve motosikletliler bir süre sonra gözden kayboldu.

Arıza Yapan Otomobile "Ayaklı" Destek Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Arıza Yapan Otomobile 'Ayaklı' Destek Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement