Arjantinli Saldırganlar, 2 Mültecinin Üzerine Benzin Döküp Yaktı - Son Dakika
Güncel

Arjantinli Saldırganlar, 2 Mültecinin Üzerine Benzin Döküp Yaktı

Arjantin'de mültecileri ülkelerinde görmek istemediklerini söyleyen saldırganlar, uyuyan 2 evsizi üzerlerine benzin döküp yaktı.

23.05.2019 15:22  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantin'in başkenti Buenos Aires şehrinde mültecileri ülkelerinde görmek istemediğini söyleyen saldırganlar evsizlere saldırdı. Köprü altında yatmakta olan iki Venezuelalı evsiz adamın üzerine önce yanıcı benzin döktü daha sonra ateşe vererek adamları yakmaya çalıştı.

Arjantin'de gerçekleşen olayda köprü altında uyuyan Venzuelalı evsizlere saldırı yapıldı. Saldırganlar uyumakta olan evsizlere önce benzin döktü sonra evsizleri ateşe verdiler.

MÜLTECİLERİN VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

Saldırı anında uyumakta olan mülteci hemen uyanıp üzerindeki alevleri söndürdü. Çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırılan ismi José Luis Pallaoro olarak açıklanan mültecinin vücudunun farklı yerlerinde ağır yanmalar meydana geldiği belirtildi. Arkadaşının ise ellerinde hafif yaralar olduğu ve yürüyerek hastaneye gittiği belirtildi.

ARJANTİN POLİSİ OLAYLA İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olayın vuku bulduğu yerde yaşayan görgü tanıkları, saldırganlardan bir tanesinin mültecileri görmek istemediğini söyleyen bir iş insanının oğlu olduğunu söyledi.

Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Arjantinli Saldırganlar, 2 Mültecinin Üzerine Benzin Döküp Yaktı

Son Dakika Güncel Arjantinli Saldırganlar, 2 Mültecinin Üzerine Benzin Döküp Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Neo: Okadar surıyelı varken su arac kundaklayanlara sesleniyorum benzini bosa tuketmeyın... 1 5 Yanıtla Sultan : Sizin gibi insanlar olmasa şu hayatta keşke ..pes diyorum. 2 1
  • AKPli 66: MUSLUMANLARA YAPULAN SIDDET SON BULSUN.VENEZUELLA DA ASLINDA TURK VE MUSLUMANDIR , KARDESIM BUYUK OYUNU GOR 3 3 Yanıtla Piskopat Avcisi,: Sen önce akp nin bu ülkeye yaptigi zulmü görde sonra bakariz Venezuela ya... 0 0 ......1: Venezuella ne zaman Müslüman oldu sen ne içtin? 0 0
  • akpli55: ALIN SİZE MEDENİ AVRUPA Bİ LAF EDİN HADİ CIKINDA 3 3 Yanıtla PowerTurc : Yav he he haklisin Arjantin de tam avrupanin gobeginde bosa yorum yapacagina biraz cografya bilgini gelistir 1 1 şaşırdıkmı: bazı coğrafyacılar avrupa diyince derdimiz o kıta sanıyo hemen avrupalı sahiplerini savunmaya geçiyo la zihniyetten bahsediyoruz ülkenin nerde oldugu çokta nikimizde yuani hepsi avrupalı 0 0 AKPli: BU ULKEYI OKUYANLAR DEGIL, BIZIM GIBI CAHILLER KURTARACAK.KOYUN OLMAK COK GUZEL , ARJANTIN DE INGILTERE'DE 0 0
  • orko: batılı kafası 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement