Arjantinli Futbolcu Agüero, 3 Rekor Kırdığı Sezonda 2 Kez Hastanelik Oldu - Son Dakika
Spor

Arjantinli Futbolcu Agüero, 3 Rekor Kırdığı Sezonda 2 Kez Hastanelik Oldu

Arjantinli futbolcu Agüero, hem birbiri ardına rekorlar kırdığı hem de şanssız kazaların peşini bırakmadığı bir sezon geçiriyor. Bu sezon 3 rekor kıran oyuncu, 2 kez hastanelik oldu.

14.11.2017 22:26  Güncelleme: 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantinli forvet, kariyerinin en ilginç sezonlarından birini geçiriyor. Agüero büyük başarıları ve talihsizlikleri adeta birbiri ardına deneyimliyor.

PREMİER LİGİN EN GOLCÜ YABANCISI OLDU, KABURGASI KIRILDI

9 Eylül 2017'de Manchester City'nin Liverpool'u 5-0 yendiği maçta attığı golle, Premier Lig'deki 124. golünü atan ve 123 gollü Dwight Yorke'u geçerek Premier Lig tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olan Agüero, bu maçtan 20 gün sonra Amsterdam'da katıldığı bir konser sonrası havalimanına giderken bindiği taksinin yaptığı kazayla kaburga kemiklerini kırmış ve bir ay sahalardan uzak kalmıştı.

2 Kasım 2017'de ise sakatlığını atlatıp çıktığı Napoli deplasmanında attığı golle Manchester City'deki 178. golünü atarak kulüp tarihinin en golcü oyuncusu olmayı başaran Agüero, rekorlarını Milli Takım'a taşımayı da başardı.

HERNAN CRESPO'YU GEÇTİ HASTANEYE KALDIRILDI

Nijerya karşısında ülkesinin ikinci golünü atan Agüero, Arjantin adına 36. golünü atarak Hernan Crespo'yu geride bıraktı ve Lionel Messi ile Gabriel Batistuta'nın ardından Arjantin'in en çok gol atan üçüncü oyuncusu oldu.

Fakat Agüero'nun yakasını şanssızlıklar bu maçta da bırakmadı. Maçın devre arasında baygınlık geçiren yıldız oyuncu, kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Arjantinli Futbolcu Agüero, 3 Rekor Kırdığı Sezonda 2 Kez Hastanelik Oldu

Son Dakika Spor Arjantinli Futbolcu Agüero, 3 Rekor Kırdığı Sezonda 2 Kez Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement