Arjantinli Dünya Yıldızı Lionel Messi: Hayatımda Sadece Zidane'ın Formasını İstedim - Son Dakika
Spor

Arjantinli Dünya Yıldızı Lionel Messi: Hayatımda Sadece Zidane'ın Formasını İstedim

Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi, "Hayatımda kimseden forma istemedim, tek kişi hariç. O da Zinedine Zidane." dedi.

16.09.2017 16:10  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbol sahalarında futbolcuların birbirleriyle forma değişmesine alışığız. Bazı isimler var ki onlar hiçbir maçtan sonra forma istemez, ama forması istenir. Bahsettiğimiz isimlerden biri Lionel Messi.

Bazılarına göre dünyanın en iyi futbolcusu olarak görülen Arjantinli yıldızın maç sonlarında bir futbolcudan forma istediğini görmemişsinizdir. Ancak yaşayan efsane konuyla ilgili verdiği bir röportajında kariyerinde sadece bir isimden formasını istediğini açıkladı.

SADECE ZIDANE'IN FORMASINI İSTEDİ

Messi'nin röportajında bahsettiği isim ise oldukça manidar. Bunun sebebi ise Arjantinli futbolcunun formasını istediği ismin Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane olması.

"Hiç forma istemem. Rakip takımda bir Arjantinli varsa onunla formamı değiştiririm. Arjantinli yoksa ve biri bana sorarsa onunla değiştiririm ama ben hiç kimseden formasını gidip istemem. Bugüne kadar bunun tek bir istisnası oldu. Bir kez bir futbolcudan formasını istedim: O da Zinedine Zidane idi."

Arjantinli Dünya Yıldızı Lionel Messi: Hayatımda Sadece Zidane\'ın Formasını İstedim

Son Dakika Spor Arjantinli Dünya Yıldızı Lionel Messi: Hayatımda Sadece Zidane'ın Formasını İstedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement