Arka Sokaklar 419. Bölüm Fragmanı Yayında! Canan Kurtulacak mı? - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar 419. Bölüm Fragmanı Yayında! Canan Kurtulacak mı?

Arka Sokaklar 419. bölüm fragmanı yayınlandı. 419 bölüm fragmanında ekip Canan'ı kurtarmak için savaşıyor! Arka Sokaklar 418. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

26.11.2016 10:36  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılları deviren dizi Arka Sokaklar'da heyecan hiç bitmiyor! Rıza Baba ve ekibi bu sefer Canan'ı kurtarmak için tüm riskleri göze alarak savaşıyor. Bu operasyon nasıl sonuçlanacak merak konusu oldu. Dün akşam yayınlanan 418. bölümün ardından 419. bölümün ilk fragmanı geldi ve detaylar ortaya çıktı.

ARKA SOKAKLAR 418. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Canan, arkadaşlarıyla yapacağı partiye götürmek için istediğini Rafet'den alır. Partide ise, beklenmeyen bir olay yaşanır ve Canan Rafet'i yanına çağırır. Tahsin'lerin tır şirketindeki kamera kayıtları incelenir, araştırmalar yapılır ve Rafet'in, Erdal'ı bayıltıp Şahin'i öldürdüğü anlaşılır. Rafet, yakalanır sorguya alınır.

Bu sırada Sami Kara'nın mahkeme günü gelip çatar. Sami, hapisten çıkacağına emindir. Mahkeme başlamadan Aylin, Sami Kara dosyasını tamamlayıp Rıza babaya yetiştirir. Rıza savcıya dosyayı sunar. Sami'nin son zamanlarda neler çevirdiğinin kanıtıdır bu dosya. Sami, mahkemede Rıza'yı görmenin şokundadır. Sami'nin beklediği gibi içeriden çıkamaz ve tutuklu kalmaya devam edecektir.

Arka Sokaklar 419. bölümü cuma akşamı 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Arka Sokaklar 419. Bölüm Fragmanı Yayında! Canan Kurtulacak mı?

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar 419. Bölüm Fragmanı Yayında! Canan Kurtulacak mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement