Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar'a tekrar dönüş yapan başarılı oyuncu İlker İnanoğlu, hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

25.11.2018 12:01  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'dan İstanbul'a dönüp 'Arka Sokaklar' dizisi kadrosuna yeniden dahil oldu. Eski başkomiser, yeni emniyet amiri İlker İnanoğlu, Posta'ya hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İnanoğlu, Amerika'daki yaşamını, 'Arka Sokaklar'a geri dönüşünü anlattı.

MACERAYA KALDIĞI YERDEN DEVAM

Arka Sokaklar'da maceraya kaldığı yerden devam edecek olan İlker İnanoğlu, dizi ekibini artık ailesi gibi gördüğünü ve bu kadar büyük başarının dizi ekibinin samimiyetiyle geldiğini açıkladı.

Ayrıca başarılı oyuncu hayatı boyunca paraya değer vermediğini ve elinden her işin geldiğinin altını çizdi.

İşte İlker İnanoğlu'nun röportajından önemli satır başları;

Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da

"AİLENE YEMEĞE GELMEK GİBİ BİR ŞEY"

Arka Sokaklar'a geri döndün. Neler hissediyorsun?

Arka Sokaklar'a dönmek, bir süredir göremediğin ailene yemeğe gelmek gibi bir şey. Dizinin kadrosu ile tanışıklığımız o kadar eski ki, biz oyuncular ve set ekibi olarak büyük bir aile gibiyiz. Dile kolay, tam 13 yıl olmuş.

Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da

"GARSONLUK DA YAPTIM BULAŞIKÇILIK DA"

Maddiyatçı biri misin, parayı sever misin?

Hayatta hiçbir zaman paranın pulun peşinde olmadım. Sen benim eski arkadaşımsın, bunu iyi bilirsin.

Genç yaşta Amerika'ya gittim. Orada oyunculuk eğitimi aldım. Geçinmek için garsonluk da yaptım, bulaşıkçılık da... Bundan hiç gocunmadım, gocunmam da. Kimseye muhtaç olmadan ayakta durabilmek, kendi alın terinle yaşamını idame ettirebilmek gurur verici bir şey. İstesem Türkiye'de kalıp zengin bir hayat yaşayabilirdim. Ama bunu istemedim.

Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da

"BÜTÜN HOLLYWOOD YILDIZLARI İLE TANIŞMA FIRSATIM OLDU"

Amerika'da neler yaptın?

Orada en iyi oyuncu koçlarıyla çalıştım. Hocam Sandy Marshall ile eğitmenlik yaptım. Tiyatro oynadım. Sınıftan ve tiyatrodan birçok ünlü ile tanışma fırsatım oldu. Ama en çok etkilendiğim Goldie Hawn'dı. Tam bir Hollywood starı! Oğlu Oliver Hudson arkadaşım. Annesi ile beni o tanıştırdı. Defalarca evlerine gittim, aileden biri gibi oldum. O evde neredeyse bütün Hollywood yıldızlarıyla tanışma fırsatım oldu.

Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da

"BEN OLDUM DEMEM"

Kamera ile tanışalı yarım asır oldu! İlker oyuncu olarak oldu mu, tamam mı yani?

Ne aktör olarak ne de insan olarak hiçbir zaman "Ben oldum" demem. Her sene fırsat buldukça Amerika'da oyunculuk workshop'larına giderim. Hatta oyunculuğa yeni başlayan biri gibi heyecanlanırım. Yeni karakterler yaratmak, içimdeki yeni yerleri, duyguları keşfetmek bana büyük haz veriyor. İnsan olarak da eskiye nazaran daha sade ve mütevazıyım. Miami'de ev alıp restore edip satıyorum.

Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da

"EV ALIP RESTORE ETTİRİYORUZ"

Miami'de yaşıyordun. Orada neler yaptın?

Miami'de emlakçılık okuluna gittim ve lisans alıp emlak işine girdim. Birkaç arkadaşımla açık artırmalardan evler alıp restore edip satıyoruz. Biraz riskli bir iş... Çünkü evleri görmeden alıyorsun. Bazen harcamanız gereken miktar evin değerini aşabiliyor.

Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da

"HER SABAH MUTLAKA DUA EDERİM"

Çok hareketli ve heyecanlı bir kişiliğin var. İlker ne zaman ağırbaşlı olacak?

Evet, öyleyim ve bu hiç değişmeyecek. O çocuk ruhunu ve heyecanını kaybedersek hiç yaşamayalım daha iyi.

Uğurun var mı veya mutlaka yaptığın bir ritüel?

Hayattaki uğurum her sabah kalktığımda dua edip Allah'a şükretmektir. Benden kötü durumda olanlara yardım istemek, aileme ve sevdiklerime de iyi niyetler dilemek için mutlaka dua ederim.

Arka Sokaklar\'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu\'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'a Yeniden Dönüş Yapan İlker İnanoğlu'ndan Samimi İtiraf: Garsonluk da Yaptım Bulaşıkçılık da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • .: Arka sokaklar gerçekten gerçek hayata uygun bir dizi...teşekkürler..lüzumsuz diziler olacağına böyle anlamlı diziler olsun 24 6 Yanıtla
  • Uşak : Allah yolunu açık etsin,yardımcı olsun 14 0 Yanıtla
  • Devlet58: Köprü altı çocuğu yumurcak..gazete satıp hapisanedeki babanada bakardın ozamandan belliydi gocunmadan çalışacağın:) 10 0 Yanıtla
  • zorbey bozkurt: türkiye çabuk para kazanılan yer parayı vurur yuvana eri dönersin nasıl olsa dizi tutuyor seyredenlerin tahsil seviyesi belli ayakkabı bagından bölüm çırarırlar birileride seyreder yani uyumak istersen bire bir. 3 7 Yanıtla
  • TUNÇ06: bu sektör de iyi para var ancak parnı akıllı kulanırsan yaşlığın iyi geçer yoksa çöpte ölürsün. 4 1 Yanıtla
  • Kronik fakir: Eskiden helal kazanıyordun yani çok ayıp. 4 0 Yanıtla
  • !!!!!!!!: Ne yani,GARSONLUK VE BULAŞIKÇILIK ,AYIPMI,HARAMMI,İLLEGALMİ????BU İŞLERİDE YAPTIM ,MAALESEF GER GİBİ..... 0 0 Yanıtla
  • Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu
    17:18 Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu

    Sakla Beni dizisinde yer alan oyuncu Şeyda Akova Balcıoğlu, Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Balcıoğlu, dizide canlandırdığı 'Afife' karakterini anlattı. Karakterin yaşadığı zorlukları ve hataları anlatan Balcıoğlu, toplumun hatalara tahammülü olmadığını belirtti. Ancak herkesin gençlik döneminde hata yaptığını ve karakteri anlamak gerektiğini vurguladı.

  • Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti
    17:12 Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti

    Azerbaycan'ın ünlü sanatçılarından Cavanşir Mammadov, 70 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mammadov'un birçok eseri bulunuyordu ve 2005 yılında Azerbaycan Devleti tarafından 'Emektar Artist Ünvanı'na layık görülmüştü. Ünlü şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı, Mammadov'un ölüm haberini duyduğunda büyük üzüntü yaşadığını belirtti ve onun değerli bir sanatçı olduğunu vurguladı.

  • Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti
    17:11 Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti

    Hasan Can Kaya, hastane ekibi tarafından beş saat süren acil bir ameliyata alındı. Operasyon başarılı geçti ve sağlık durumu iyi. Ünlü komedyen, birkaç gün hastanede istirahat edecek ve ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu.

  • Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu
    17:10 Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu

    Murat Cemcir, Ahmet Kural ile olan ayrılıkları hakkında konuşarak, her ikisinin de tek başına güzel işler yapmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Tokatlı olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve Nuri Bilge Ceylan ile çalışma deneyimini paylaştı. Murat Cemcir, özel hayatında da aldatıldığını itiraf etti.

  • Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi
    17:10 Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi

    Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü Darülaceze'de çekildi. Ünlü oyuncu, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile görüşerek çalışan ve sakinlerle vakit geçirdi. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile yaşadığı aşkın ifşası sonrası Erdoğan'ın moralinin yüksek olduğu görüldü.

  • Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu
    17:10 Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu

    Gripin'in solisti Birol Namoğlu, İstanbul konserinde seyircilere 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' diyerek selamlama yaptı. Grup, 2 saat boyunca hit şarkıları ve proje albümlerinden parçalarla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gripin, Trabzon, Ankara ve Kayseri konserleriyle turnesine devam edecek.

  • Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı
    11:09 Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı

    Amazon Prime Video, popüler Fallout dizisinin ikinci sezonu için onay verdi. İlk sezon büyük ilgi gördü ve Prime Video'da rekor kırdı. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ikinci sezon resmi olarak duyuruldu. Fallout, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden bu yana en büyük küresel izleyici kitlesini yakaladı. Dizinin çekimleri Los Angeles'ta yapılacak ve maliyetleri düşecek.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.


Advertisement