Arka Sokaklar'da Ekip Sezgin Onuralp'in Peşine Düşüyor - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'da Ekip Sezgin Onuralp'in Peşine Düşüyor

Arka Sokaklar'da ekip, Sezgin Onuralp'in peşine düşüyor. Arka Sokaklar bu akşam 420. bölümüyle ekranlara geliyor. Arka Sokaklar'ın bu akşamki bölümünde neler yaşanacak?

09.12.2016 12:09  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arka Sokaklar'ın 420. bölümünde Tuncay, Sezgin Onuralp'e borcu olan, taşımacılık yapan bir iş adamıdır. Bir sabah saldırıya uğrar, saldırganlar şirkete ve önünde duran araçlara kurşun yağdırır. Emniyette ise, ekip toplanmış Hakan ve Aylin'in düğün hazırlıkları hakkında konuşmaktadır. Nesrin ise Hakan'a, Aylin konusunda baskı yapmaktadır. İhbar üzerine Rıza baba Mesut, Selin, Volkan ve Arda'yı Tuncay'ın şirketine gönderir. Tuncay yapanın kim olduğuna adı gibi emindir; ancak, polise hiçbir şey söylemez. Ekip, Sezgin Onuralp'in peşine düşer, kendisini bulmak ve yakalamak hiç kolay olmayacaktır.Ekibe, yeni komiser muavini Mehmet atanır. Mehmet, Volkan'ın polis kolejinden sınıf arkadaşıdır. İstanbul'a tayini çıkınca bahtına bizim ekip düşer. Mehmet, Rıza baba ve ekiple tanışıp hemen göreve gönderilir. Arka Sokaklar yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

ARKA SOKAKLAR 419. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar'ın 419. bölümünde hapisten kaçan Sami'nin planı, Yonca'nın cezasını kesmektir. Yonca'nın polise bildiği her şeyi söylediğinden kendince neredeyse emin olan Sami, polisleri atlatıp Yonca'nın evine girer. Yonca'yı ciddi şekilde darp eder. Sonunda Canan ile ilgili gerçekleri öğrenen Sami sakinleşir ve kadını öldürmez. Bu sırada ekibe, Sami'nin hapisten kaçtığı haberi gelir. Sami'nin ilk hedefi kızı Canan'ı bulmak; ikinci hedefi ise, Rıza baba ve ekibinin canını yakmaktır. Aylin ve Hakan'ın yarım kalan nişan merasiminin tamamlanması gerekmektedir. Rıza baba, ekibin ağız tadıyla hep birlikte evlerinde toplanmasını ve nişan yüzüklerinin takılmasını istediğini söyler. Arif Müdür, Hüsnü, Suat, Mesut, Selin, Rıza, Ayla, Pınar, Ali ve Nesrin hanım, Aylin ve Hakan'ın bu mutlu günlerinde bir aradadırlar.

ARKA SOKAKLAR'IN HİKAYESİ

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha 'yaşanır' bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube'de görev yapan 'sivil' bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve 'babalığıyla' yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar\'da Ekip Sezgin Onuralp\'in Peşine Düşüyor

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'da Ekip Sezgin Onuralp'in Peşine Düşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement