Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın Oğlu Tekin'in Öleceği İddiaları Asılsız Çıktı - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın Oğlu Tekin'in Öleceği İddiaları Asılsız Çıktı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar'da öleceği iddiaları ortaya atılan Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin, gözlerini açtı.

23.12.2017 15:27  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın dün akşam ekrana gelen 462. bölümünde Tekin'in ölüp ölmediği sorusu yanıt buldu.

GÖZLERİNİ AÇAN TEKİN, HERKESE BÜYÜK SEVİNÇ YAŞATTI

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde feci şekilde dayak yiyen Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin'in öleceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Fragmanda mezarlık sahnesine yer verilmesi dedikoduları daha da güçlendirmişti. Ancak dün akşam ekrana gelen yeni bölümde yoğun bakımda tutulan Tekin, gözlerini açtı. Başta Hüsnü Çoban olmak üzere herkes Tekin'in uyanması ile büyük sevinç yaşadı.

Arka Sokaklar\'da Hüsnü Çoban\'ın Oğlu Tekin\'in Öleceği İddiaları Asılsız Çıktı

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın Oğlu Tekin'in Öleceği İddiaları Asılsız Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • gölge: asılsız mı çıkmış.. tüm türkiyeye geçmiş olsun ... valla bu gece rahat uyuruz artık :D 7 2 Yanıtla
  • ALBATROS: Hüsnü Çonanın Oglu Ölecekte Ne Kadar Doğru Prası Faili Meçhul.Yunan Adalarının Geçmişte Bazı Devlet Adamlarımızın Yanar Dönerligiyle Ve Ülkemize Oynanan Oyunlarla Yunanlılara Kaptırmışız.Lakin Yıllardır İkdidara Hayalleriyle Yanıp Tutuşan Ve Birtürlü Hayelleri Yaptıkları Dalevereler Sonucu Nasip Olmayan Muhalefetimizin Başkanı Koyunlarına Nutuk Atıyor 2019 da Yunanlıların Elinden Alacağız.Nasıl Diye Sorarsak?Bizim İçin Orası Mechul Lakin Koyunlara Göre SSK yı Batıran Başkanları Tekrar Başbakan Olursa Eh Artık 2019 damı 3019damı Olur Orası Bizim Dizinin Sonunda Göreceğiz Lakin SSK yı Batıran Bu Hayalperest Koyunların Başkanı Adalardan Vazgeçtik Yanlış Hesapların Sonucu Türkiye'nin Tamamını Vermezse Dua Edelim 5 2 Yanıtla Merhaba: Albotros on iki adayı alsın hükümet tutanmi var .kim yanar döner lik yapmış vermiş Adaları yok öyle bir şey kandirmislar seni. Kardak adası Tansu Çiller döneminde yunandan geri alındı kimse o dönemde senin gibi demedi geçmiş de bazı devlet adamları yüzünden yunana kaptirdik diye.tansu Çiller ülke nin çakıl taşını vermem buralar Türk topragidir deyip aldı. Şimdi orası yunandan. Tansudan sonra 2 yıl Ecevit yönetti diyelim ecevit den o adayı alamazlardi. Sonra akp geldi kardak gitti hangi geçmişten bahsediyon şimdi söyle. .. 0 0
  • Mami: O metin degil tekin 3 1 Yanıtla
  • İLHAN AGA17: YAW TEKİNİ METİNDE YAPTINIZ BE VALLA HELAL SİZE 3 0 Yanıtla
  • AGA: METİN DEĞİL TEKİN---TEKİN 2 0 Yanıtla
  • saygılı yaşam : şaka g,b, bir şey ya acık utanın bu ney komedimi bu?adamlar diziden haber yapıyoruz diyip bi kamyon para kazanıyor.başı sonu bi karakter.vay vay güzel ülkem ne hallerde.yazıyı hiç okumadım başlık yetti toplumun yapısını 0 0 Yanıtla

Advertisement