Arka Sokaklar'ın 11. Sezonu Başlıyor - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'ın 11. Sezonu Başlıyor

Kanal D'nin fenomen dizisi "Arka Sokaklar"da 11'inci sezon startı verildi.

24.08.2016 12:38  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımını Erler Film'in, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Orhan Oğuz'un yönettiği dizinin yeni bölüm çekimleri geçtiğimiz gün başladı.

RIZA BABA ÖLECEK Mİ?

"Arka Sokaklar" haziran ayında müthiş bir sahneyle sezon finali yapmış, Rıza Baba vurulmuştu. Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın paylaştığı dizide tüm sorular, yeni sezonda yanıt bulacak.

"ARKADAŞLAR DEVAM EDECEK"

Usta oyuncu, 'Arka Sokaklar' dizisinin gelecek sezonuna ilişkin, "11'inci sezondan sonra arkadaşlar devam edecek." ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler, 'Zafer Ergin diziden ayrılıyor' olarak yorumlandı.

Sezon finalinde vurulup ambulansla hastaneye kaldırılan 'Rıza Baba'nın, yeni sezonda olup olmayacağı uzun süre konuşuldu. Son bölümün bir kesitinde ise 'Şehit Polis Rıza Soylu' yazılı bir sahne ekrana gelmişti.

HÜSNÜ ÇOBAN DA VURULMUŞTU

Arka Sokaklar'ın 50 yaşındaki oyuncu Özgür Ozan'ın hayat verdiği Hüsnü Çoban'da vurulmuş, bu sahne sosyal medyada çok konuşulmuştu. Dizi izleyicileri Hüsnü Çoban için anketler düzenledi, adına etkinlik sayfaları oluşturdu. Hatta adına sosyal medyadan cenaze töreni etkinliği bile oluşturuldu. Ancak dizi senaryosu gereği Hüsnü Çoban yoğun bakımdan çıkarak hayata dönmüştü.

Arka Sokaklar\'ın 11. Sezonu Başlıyor

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'ın 11. Sezonu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement