Arkadaşını Bıçakladı, Araç Çevirdi, Sürücüyü Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Arkadaşını Bıçakladı, Araç Çevirdi, Sürücüyü Öldürdü

Arkadaşını Bıçakladı, Araç Çevirdi, Sürücüyü Öldürdü

Bursa'da bir kişi, para anlaşmazlığı yüzünden arkadaşını bıçakladı.

29.06.2018 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir kişi, para anlaşmazlığı yüzünden arkadaşını bıçakladı. Kaçarken yoldan geçen bir otomobili çeviren şahıs, sürücüyü bıçakla tehdit edip saatlerce şehir turu attırdı. Aracın benzininin bitmesine sinirlenen saldırgan "Beni polisten kaçıramadın" diyerek sürücüyü öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam saatlerinde, merkez Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, oto galeride çalıştığı öğrenilen Servet K.(30), aralarındaki para anlaşmazlığı yüzünden arkadaşı Utku Ö.'yü (32) çıkan kavga sırasında bıçakladı. Servet K. olay yerinden kaçarken ağır yaralı Utku Ö. çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

YOLDAN ÇEVİRDİĞİ OTOMOBİLİN BENZİNİ BİTİNCE SÜRÜCÜSÜNÜ ÖLDÜRDÜ

Servet K., kaçarken, o sırada yoldan gelen kuaför dükkanı sahibi 31 yaşındaki Serdar Kekili'nin kullandığı otomobili Çalı caddesi üzerinde durdurdu. Araca binip, Kekili'nin boğazına bıçak dayayan Servet K., "Polis beni arıyor. "Buradan uzaklaşalım. Beni kaçır" dedi. Nilüfer ilçesinde uzun süre gezindikten sonra otomobilin benzininin bitmesine sinirlenen Servet K. kuaförlük yapan 3 çocuk babası Serdar Kekili'yi de bıçaklayarak otomobilden inip kaçtı. Aracın kapısını açıp dışarıya çıkmaya çalışan kanlar içerisindeki Kekili'yi gören vatandaşlar, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralı Kekili, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

SAKLANDIĞI EVDE POLİS OPERASYONUYLA YAKALANDI

Olayın ardından zanlının peşine düşen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı özel ekipler zanlının izine çok geçmeden ulaştı. Servet .K.'nın bir bağ evinde saklandığının tespit edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Zanlı yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Servet K. geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

(Hakan Gönül/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arkadaşını Bıçakladı, Araç Çevirdi, Sürücüyü Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü
    22:33 Beyoğlu'nda Mobbing Mağduru Zanlı Eski Patronunu Silahla Vurarak Öldürdü

    Beyoğlu'nda kendisine mobbing yaptığı gerekçesiyle eski patronunu silahla vurarak öldüren zanlı tutuklandı. Olay, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Kurdela Sokağı'ndaki halk pazarında meydana geldi. Zanlı, bir gün sonra çalıştığı iş yerinde yakalandı ve evinde yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ile 100 fişek ele geçirildi. Cinayet anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Intel, yapay zeka alanında Copilot entegrasyonuyla yeniliklerini tanıttı
    22:33 Intel, yapay zeka alanında Copilot entegrasyonuyla yeniliklerini tanıttı

    Intel, Taipei'de düzenlediği etkinlikte yapay zeka alanındaki yeniliklerini tanıttı. Microsoft'un sohbet asistanı Copilot ile entegrasyonu sağlayan Intel, yapay zekalı işlemcileri sayesinde birçok bilgisayarda kullanılabilecek. Bu gelişme, Silikon Vadisi'nde kartların yeniden dağıtılmasına sebep olabilir ve Intel hisselerinde sıçrama yaşanabilir. Intel Core Ultra işlemcilerinin yeni kabiliyetleri ve AMD'ye karşı üstünlüğü de etkinlikte vurgulandı. Intel yönetimi, Copilot desteği üzerinde uzun süredir çalıştıklarını ve Microsoft ile gelecekte yeni iş birlikleri için umut verdiğini belirtti.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü
    22:29 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Eşi Sokakta Silahla Vurarak Öldürdü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G, boşanma aşamasındaki eşi Neşe G'yi sokakta silahla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralanan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Vedat G, polisin ikna çabalarına rağmen silahı bırakmayarak ayağından vurularak etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı.

  • Adana'da Cumhur İttifakı'nın Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler'in düzenlediği yürüyüş
    22:24 Adana'da Cumhur İttifakı'nın Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler'in düzenlediği yürüyüş

    Adana'da, Cumhur İttifakı'nın Çukurova Belediye Başkan adayı Firdevs Cingözler tarafından "Beklenen değişime adım adım" sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kırkağaç'ta partililerle buluştu
    22:19 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kırkağaç'ta partililerle buluştu

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kırkağaç ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında partililerle bir araya geldi. Destici, BBP Kırkağaç Belediye Başkan adayı Aynur Akkoyun'un iftar programına katılarak destek istedi. Destici, Akkoyun'un seçilmesi halinde ilçeye yeniden geleceğini ve halkın taleplerine kulak vereceklerini belirtti.

  • Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak
    22:11 Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak "Topraktan Tabağa Edirne Yöresel Yemekleri" kitabıyla Osmanlı saray mutfak mirası canlanacak

    Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak olan 'Topraktan Tabağa Edirne Yöresel Yemekleri' kitabı, Osmanlı saray mutfak mirasını canlandıracak. Edirne Valisi Yunus Sezer'in eşi Canan Sezer'in himayesinde başlatılan çalışma, Edirneli şefler ve gastronomi yazarlarının kaleme alacağı kitap ile gastronomi turizmine katkı sağlayacak. Kitapta, Edirne'nin geçmişten bugüne geleneksel yemekleri ve tarifleri yer alacak. Ayrıca, Edirne'nin gastronomi kültürü hakkında derinlemesine bilgiler de sunulacak.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi oldu
    22:10 Meral Akşener: Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi oldu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında sert açıklamalarda bulundu. Akşener, Yavaş'ın CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi.


Advertisement