Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Outriders'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Outriders'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Outriders\'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Son zamanlarda ciddi bir beğeni toplayan A Way Out benzeri bir oynanışa sahip oyun Outriders ile ilgili yeni bilgiler elimize ulaştı. E3'te ciddi bir çıkış yapan Square Enix'in Topluluk Yöneticisi, oyun hakkında farklı bilgiler paylaştı.

11.06.2019 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün PlayStation Blog'a yazan Square Enix'in Topluluk Yöneticisi Toby Palm, Square Enix ve People Can Fly'ın ortak çalışması Outriders hakkında yeni detaylar verdi. Square Enix E3 Live etkinliğinde de tanıtılan oyunun tanıtım videosu da yayınlandı.

Tanıtım videosunda oyundan bekleyebilecekleriniz hakkında küçük bir bilgilendirme yapılmış olsa da oyunun tam tanıtım videosuna kışın ulaşacağımız bilgisi elimize ulaştı.

Tek kişiyle oynanabilmesinin yanı sıra üç kişiye kadar çevrimiçi olarak da oynanabilen oyun, karanlık ve çaresiz bir bilim kurgu dünyasında yer alıyor.

Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Outriders'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Oyunun hikayesinin şu an için gizemli kalmasından aslında memnun olduklarını belirten Topby Palm, kışın yayınlayacakları tam tanıtımdan önce bilgi almak isteyenler için sosyal medya platformlarına küçük ipuçları bıraktıklarını da bildirdi.

Nişancı oyunlarında ciddi bir deneyimi olan People Can Fly'ın geliştiricisi olduğu oyun hakkında konuşan Toby Palm, oyunun bu zamana kadarki en hevesli proje olduğuna da değindi. Tanıtım filminde buz dağının ucunu bile göstermediklerini belirten Toby Palm, oyunun 2020 yazında PlayStation 4 için çıkacağını da belirtti.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Arkadaşlarınızla Birlikte Oynayabileceğiniz Outriders'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement