Liseli Genç, Arkadaşlık Teklifini Reddeden Genç Kızı Tüfekle Vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Liseli Genç, Arkadaşlık Teklifini Reddeden Genç Kızı Tüfekle Vurdu

Liseli Genç, Arkadaşlık Teklifini Reddeden Genç Kızı Tüfekle Vurdu

Amasya'da lise öğrencisi genç kız, arkadaşlık teklifini kabul etmediği genç tarafından av tüfeğiyle vurularak yaralandı.

19.04.2018 17:36  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde lise öğrencisi genç kız, arkadaşlık teklifini kabul etmediği genç tarafından av tüfeğiyle vurularak yaralandı.

ARKADAŞLIK TEKLİFİNİ REDDEDİNCE TÜFEKLE VURDU

Edinilen bilgiye göre, R.Ç. (17), daha önce arkadaşlık teklifini kabul etmeyen lise öğrencisi B.K'nın (16) Taşköprü mevkisinde önünü kesip konuşmak istedi. R.Ç., gitmek isteyen genç kıza af tüfeğiyle ateş etti. Yaralanan B.K, ambulansla kaldırıldığı Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

OKULLA İLİŞİĞİNİ KESTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Polis tarafından gözaltına alınan R.Ç'nin B.K. ile aynı lisede öğrenim gördüğü ve geçen yıl okulla ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Liseli Genç, Arkadaşlık Teklifini Reddeden Genç Kızı Tüfekle Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Toplumun seviyesi : Aşağıda birisi olayın iç yüzünü bilmeden ahkam kesip liseli kızı suçlu görmüş. Siz oğullarınızı ya benim ya kara toprağın kafasıyla yetiştirdiğiniz için kadınlar rahat bir nefes alamıyor. Hayır demek bir suç değil istememek bir suç değil. Kız en doğal hakkını kullanmış, erkekte onu istemeyen birine tehditle zorla silahla zorbalık yapmış siz hala erkeği el üstünde tutup kadını suçlu gösterin. Gerçekten üzülüyorum toplumun bu haline bir an önce cahillikten kurtulmanız dileğiyle 82 0 Yanıtla
  • Vay : Liseli kızlarda önce kuyruk sallıyo sonra yoj diyo 4 10 Yanıtla
  • yinemi adana: bu adanalılardan artık kendini teksas da oturuyolar zannediolar 2 11 Yanıtla
  • Dogrucu: Bizde babalar gibi sevdik aşık olduk terkedildik ama böyle manyaklıklar yapmadık yazık günah be kardeşim bu gençlik neyin kafasını yaşıyor üzülüyorum 11 1 Yanıtla
  • NEFES: ALLAH EVLATLARIMIZI KORUSUN BÖYLE CANİ KİŞİLERDEN.............. 11 0 Yanıtla
  • yozgatlı : Güzel kardeşim bari bu haberin altında yapma kocaman amasya yazıyor ya okuduğunu görmedin ya mizah yapıyorsun mizah ise hoş değil 9 0
  • Neco: Yetersiz, kisiliksiz, karektersiz, egitimsiz, haysiyetsiz vede korkak bir ergenin yaptigi bu işin sebepleri bunlar. 6 0 Yanıtla
  • ?: Zorla güzellik olur mu? 5 0 Yanıtla
  • Sadece : Bir kız kolay kolay kimseye cilve yapmaz bilip bilmeden olay hakkında ahkam kesmeyin, kadınların nefes alması bile sizin için tahrik sebebi. Ya benimsin ya kara toprağın algısı yüzünden kaç kadın can verdi bu kız da ölebilirdi allah korudu. Azıcık gururunuz olsun sizi istemeyeni zorla tehditle kendinize getiremezsiniz, kızcağız hayır demiş ama suçlu onu vuran değilmiş kızmış gibi konuşuyorsunuz ayıp be. Her şeyi kadına yüklemeyin 4 1
  • Yozgatlı : Kardeşim Amasya yazıyor yanlış gördün heralde, mizah yapıyorsan da hoş değil özellikle böyle ciddi bir haberin altında, silahlı zorbalık var haber içeriğinde gördün mü bir genç kız daha saplantılı aşk yüzünden şiddet görmüş ölebilirdi çok şükür allah korumuş, dediğim gibi böyle hassas bir konu altına yazılacak yorum değil... 5 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı
    12:32 İstanbul'da Nesli Tehlike Altındaki Hayvanları Tahnit Edip Müze Kuran Şüpheli Yakalandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerindeki adreslerde nesli tehlike altındaki hayvanların tahnit edildiği bilgisine ulaştı. Operasyon sonucunda şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda 405 parça hayvan ve bitki türü ele geçirildi. Şüpheli hakkında kaçakçılıkla mücadele ve CITES'e aykırılık suçlarından işlem başlatıldı.

  • Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı
    12:27 Boydak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak Tutuklandı

    FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İstanbul'da yakalanan Bekir Boydak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Boydak, yüklü miktarda para, külçe altın ve takılarla birlikte yakalanmıştı.

  • Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı
    12:26 Yozgat'ta Cumhuriyet Savcısı'nın ölümüyle ilgili davada verilen ceza onandı

    Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında başından silahla vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümüyle ilgili davada tutuksuz yargılanan astsubay Ahmet M.'nin 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan aldığı hapis cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onaylandı. Diğer sanık astsubay ise beraat etti.

  • Samsun'da apart daireye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı
    12:24 Samsun'da apart daireye düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı

    Samsun'un Atakum ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda, V.K., R.Ö., S.Y., M.S. ve M.Ş. isimli 5 kişi yakalandı. Operasyonda 38,98 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Tahkikat devam ediyor.

  • Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı
    12:23 Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir elektrikli scooter, park halindeki araçların arasından yola çıkan yayaya çarptı. Yaralanan yayaya sağlık ekipleri müdahale etti ve hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Konya'da Otobüs Durağında Kaza: 4 Ölü, 5 Yaralı
    12:22 Konya'da Otobüs Durağında Kaza: 4 Ölü, 5 Yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

  • Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı
    12:22 Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza sonucunda durakta bekleyenler yol kenarına savruldu. Yaralılar tedavi altına alındı ve polis olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yeni düzenlemelerin gündemde olduğunu açıkladı
    12:22 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yeni düzenlemelerin gündemde olduğunu açıkladı

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tunç, olayların incelendiğini ve yeni düzenlemelerin gündemde olduğunu belirtti. Ayrıca, spor sahalarında düşmanlığa dönüşen durumların olmaması gerektiğini vurguladı. Bakan Tunç, mevcut kanunlarda yapılacak değişikliklerin seçim sonrası Meclis'e sunulacağını ifade etti.

  • Malatya'da Horoz Dövüştürüp Kumar Oynayanlara Cezalar
    12:21 Malatya'da Horoz Dövüştürüp Kumar Oynayanlara Cezalar

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde horoz dövüştürdüğü ve kumar oynadıkları belirlenen 11 kişiye toplamda 72 bin 257 lira ceza uygulandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, horoz dövüşü için kullanılan ekipmanlar ve canlı hayvanlar ele geçirildi. Ayrıca, kumar oynadıkları tespit edilen kişilere de ceza verildi.

  • Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı
    12:20 Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı

    Isparta'da kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs, İ.H. isimli vatandaşı arayarak adının terör örgütü soruşturmalarına karıştığını söyleyerek hesabına 250 bin TL göndermesini istedi. İ.H., dolandırıldığını anlayarak emniyete ihbarda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ilgili banka görevlileriyle işbirliği yaparak vatandaşın hesabından transfer edilen parayı bloke etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Semt pazarında ilgi gören ördek, taksinin çarpması sonucu öldü
    12:19 Semt pazarında ilgi gören ördek, taksinin çarpması sonucu öldü

    İstanbul Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'ndeki semt pazarında sahibi tarafından pazar alışverişinde görüntülenince sosyal medyada ilgi gören 'Pamuk' isimli ördek, ters yola girdiği belirtilen bir taksinin çarpması sonucu öldü. Ördeğin sahibi ise taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.


Advertisement