Armağan Çağlayan'dan İlginç Paylaşım: Nagehan Alçı Olmasaydı Ekranların Antipatik Yüzü Ben Olacaktım - Son Dakika
Güncel

Armağan Çağlayan'dan İlginç Paylaşım: Nagehan Alçı Olmasaydı Ekranların Antipatik Yüzü Ben Olacaktım

Televizyon yıldızı Armağan Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gazeteci Nagehan Alçı'yı "Ekranın antipatik yüzü" olarak gördüğünü söyleyerek eleştirdi.

21.04.2019 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dobra paylaşımlarıyla adından söz ettiren televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, son olarak gazeteci Nagehan Alçı'yı hedef aldı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çağlayan, Alçı'yı esprili bir dille eleştirerek antipatik bulduğunu söyledi.

"TESPİTLERİ TUTMUYOR"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün Maltepe'de miting yapmasıyla ilgili köşe yazısı yazan Nagehan Alçı, "İmamoğlu'na zarar verecek" dedi. Armağan Çağlayan, Alçı'yı bu yazısından dolayı eleştirerek şunları söyledi: "Bir tek tespitinin dahi bugüne kadar tutmuşluğu yok ama, ben seviyorum kendisini.

"EKRANLARA ÇIKMASAYDI EN ANTİPATİK BEN OLACAKTIM"

Çünkü O ekrana çıkmasaydı, ekranların en antipatik yüzü olarak ben anılacaktım! Allah'tan ekrana çıktı da ben yırttım."

Armağan Çağlayan'dan İlginç Paylaşım: Nagehan Alçı Olmasaydı Ekranların Antipatik Yüzü Ben Olacaktım
Armağan Çağlayan\'dan İlginç Paylaşım: Nagehan Alçı Olmasaydı Ekranların Antipatik Yüzü Ben Olacaktım

Son Dakika Güncel Armağan Çağlayan'dan İlginç Paylaşım: Nagehan Alçı Olmasaydı Ekranların Antipatik Yüzü Ben Olacaktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • meraci83: Armağan Çağlayan; sen müsterih ol, üzülüp hayıflanma. Sen zaten gönüllerin en antipatik yüzüsün 25 24 Yanıtla
  • hasan gezgin: basit kadın ne konuştugunu bilmiyor kendi haline bırakın 37 8 Yanıtla
  • gamsız: eski fetocu kadın 33 0 Yanıtla
  • Erdal: Valla armağan dogru söylüyor. Şahsen banada çok itici geliyor o kadın 24 3 Yanıtla
  • simge: bank asya zengini kadın 22 0 Yanıtla
  • osman: nagihan taraf konuşuyor izlenilmez 19 0 Yanıtla
  • birisi: bu kadını biryerlerden hatırlıyorum bu hırıstiyan ödülü alıp kürsüde hüngür hüngür ağlayan kadın değilmi.kocasıda boş boş konuşup boşnaklara küfretmişti.ülkeye örnek olacak aydın kesimi bide bunlar, zerre kadar zekaları olsa gerizekalı olacaklar ama oda yok.bu tipler hep birilerinin gölgesinde makam mevki sahibi edilmiş sonrasında güzelim ülkeme kene gibi yapışıp kurutmaya çalışan asalaklar bunlar.. 19 0 Yanıtla
  • Kararsız : bakalım nereye kadar borazanlığını yapmaya devam...sonra da ben öyle düşünmüyordum -aslında kandırıldım dersiniz 16 2 Yanıtla
  • Yusuf: Şempanze kılıklı herif laf etmiş 5 13 Yanıtla
  • suat genç: aksine taş gibi süt gibi tene sahip kadın 4 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    14:00 Yeni Zigana Tüneli'nde Otomobil Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Gümüşhane ve Trabzon arasındaki Yeni Zigana Tüneli'nde meydana gelen kazada, otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tünel duvarına çarptı ve hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Diyarbakır'da İngilizce Bilgi Kültür Yarışması düzenlendi
    14:00 Diyarbakır'da İngilizce Bilgi Kültür Yarışması düzenlendi

    Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen 'İngilizce Bilgi Kültür Yarışması'nda 33 okul yarıştı. Yarışma, öğrencilerin yabancı dil öğrenmeye teşvik edilmesi, takım ruhunun geliştirilmesi ve etkileşimin arttırılması amacıyla gerçekleştirildi. Finalde dereceye giren 4 okul belirlendi ve etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayahan Subaşı tarafından öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağladığı vurgulandı.

  • 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi
    13:59 6. Türkiye-Çin Ekonomik Forumu İstanbul'da düzenlendi

    Türkiye-Çin Ekonomik Forumu, ikili ticari ilişkileri geliştirme ve işbirliğini daha fazla alanda genişletmenin yollarını arayan temsilcilerin katılımıyla İstanbul'da düzenlendi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü
    13:59 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Wittenburg Konferansı'nın onuncu toplantısı kapsamında Hollanda'ya gitti ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze'deki son durum, Ukrayna'daki gelişmeler ve terörle mücadele konuları ele alındı.

  • Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:59 Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yapılan bir işyerine düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 10 ton 950 gram sahte markalı deterjan ve 66 bin 430 çeşitli markalara ait ambalaj ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi
    13:58 Trabzon'da Vargel Sistemli Teleferikte Kurtarma Tatbikatı Gerçekleştirildi

    Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bulunan vargel sistemli teleferikte kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Özel bir şirketin arama kurtarma ekibi tarafından gerçekleştirilen tatbikatta, senaryo gereği teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldı. Kurtarma malzemelerinin teleferik kabininin içinde bulunması sayesinde tahliye işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirildi.

  • Şahinbey Belediyesi 10 Milyon Fide Dağıtımı Gerçekleştirdi
    13:53 Şahinbey Belediyesi 10 Milyon Fide Dağıtımı Gerçekleştirdi

    Şahinbey Belediyesi tarımsal üretimi desteklemek amacıyla 10 milyon adet domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fidesi dağıttı. Dağıtımın birkaç gün süreceği ve tüm çiftçilere ulaşılması hedeflendiği açıklandı.

  • Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı
    13:49 Kırklareli'nde Yolcu Otobüsü Devrildi: 11 Yaralı

    Kırklareli'nde Bulgaristan'a gitmek için İstanbul'dan hareket eden bir yolcu otobüsü, Kavaklı beldesi Koru mevkiinde yoldan çıkarak devrildi. Kazada, sürücü dahil olmak üzere 11 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kırklareli Valisi, Belediye Başkanı ve İl Jandarma Komutanı da bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

  • Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi
    13:48 Yangından küle dönen marketin hasarı böyle görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında zarar gören marketin hasarı dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde marketteki ürünlerin tamamen yandığı ve çatının çöktüğü görüldü.


Advertisement