Armstrong İlk Beşe Giremezdi' - Son Dakika
Spor

Armstrong İlk Beşe Giremezdi'

Armstrong İlk Beşe Giremezdi\'

Fransa Bisiklet Turu’nun eski şampiyonlarından Greg LeMond, Lance Armstrong’un doping yapmaması durumunda zirveye çıkabilecek kapasitede bir sporcu olmadığını söyledi.

26.02.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1986, 1989 ve 1990 yıllarında olmak üzere üç defa Tour de France zaferi elde eden Amerikalı eski bisikletçi Greg LeMond, Lance Armstrong hakkında iddialı sözler sarf etti.

Doping itirafından sonra 1999-2005 yılları arasında kazandığı yedi Fransa Bisiklet Turu şampiyonluğu elinden alınan Armstrong'un, rakamların gösterdiği kadar iyi bir sporcu olmadığını söyleyen LeMond; "Lance'in fiziksel özelliklerini biliyorum. Yapabileceğinin en iyisi ilk 30'a girmekti. Lance ve diğer tüm bisikletçilerin temiz olması koşuluyla girebileceği en iyi derece buydu. Fransa Bisiklet Turu'nu kazanamazdı hatta ilk beşe dahi giremezdi." ifadelerini kullandı.

LeMond, Armstrong'un spor tarihindeki en büyük dolandırıcılığı yaparak haksız galibiyetler elde ettiğini ve bu tarz suçlar işleyenlerin herhangi bir yerde yarışmasına izin verilmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Armstrong İlk Beşe Giremezdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement